Terugblik: Deloitte Intern Talent Day 2011

  • Deloitte Nederland
  • 05 juli 2011
Deloitte

Woensdag 11 mei. De dag der talenten. Voor 150 stagiairs, werkstudenten en bijbaners van Deloitte is die bewuste woensdag een uitermate leerzame dag geweest vol met interactie en kennisoverdracht. Een dag waarop twee vooraf gekozen trainingen en een speurtocht de basis hebben gevormd voor samenhang en werkplezier.

De Intern Talent Day is dit jaar gehouden in Kasteel Duurstede, een rustieke en natuurlijke omgeving gelegen in Wijk bij Duurstede. De trainingen Time & Energy management, netwerken, improviseren, persoonlijk leiderschap en het ontwikkelen van je competenties zijn aan de orde gekomen. De trainers Richard Engelfriet, Gijs Groeneveld, Emile Mazerant, Robert Beninga en Martijn van Westerop hebben ervoor gezorgd dat er trainingen gegeven werden die zinvol zijn voor iedere student.

Naast het volgen van deze trainingen, deelden de talenten van Deloitte in teamverband mee aan een interactieve game geheel in stijl van de locatie. Zo moesten ze een katapult maken, door touwen klimmen, pijl-en boog schieten en nog vier andere beproevingen. De twee teams, bestaande uit een binnen-en buitengroep, die het snelst terug waren in het kasteel kregen de eer om te kijken naar hun teamcaptain die zijn/haar onderarm gebruikte als landingsplek voor een aantal roofvogels.

De teamleider, de gelukkige representant, moest onder de druk van deze roofvogelshow waaronder de gier, die bekend staat om het oppeuzelen van karkassen, zoveel mogelijk informatie opnemen. Deze informatie moest later op een aantal vragen toegepast worden. Het winnende team ging door naar de finale om daar met het ‘petje op/ petje af-principe’ te beslissen welke twee personen de race clinic op Zandvoort mee naar huis zouden nemen. Danny Ghisaidoobe en Nick van der Kruijs gingen er met deze prijs vandoor.

En zoals het een goede Intern Talent Day betaamt, werd de dag feestelijk afgesloten met een barbecue, een drankje en een DJ. De talenten van Deloitte hebben een hoop opgestoken, een groot aantal andere collega’s vanuit andere functions leren kennen en eens op een andere manier mogen ervaren hoe Deloitte als werkgever is.

De Intern Talent Day draagt bij aan de toekomst van Deloitte en dat door plezier en kennis met elkaar te verbinden. Deze dag bracht niet alleen een hoop stagiairs samen, maar heeft ook een gezamenlijke vraag doen ontstaan. Wanneer is de volgende Intern Talent Day? 

Klik hier en lees over het race-avontuur van Danny en Nick

Klik hier en lees ook de blogpost van Deloitter Sana Sarkawt  

Deloitte Nederland

Een jongensdroom: The Race Experience!

  • Deloitte Nederland
  • 28 juni 2011
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven