TMT Practitionersday 2012 – Een terugblik

  • Deloitte Nederland
  • 11 oktober 2012
Deloitte

Op donderdag 4 oktober vond de TMT Practitionersday 2012 plaats in het Amsterdamse Pakhuis Willem de Zwijger met als thema 'Hyperconnected'. Het doel van deze dag bestond uit drie onderdelen, namelijk: Community building, Learning en As One Actions. 

Fashiolista-oprichter, tevens Rising Star genomineerde voor het Fast50-programma, Thijs Goos startte deze dag met een interactieve sessie over Fashiolista en wat hyperconnected betekent voor Fashiolista. Vervolgens gaf TMT Industry Leader Daan Witteveen een update van de TMT-industry, IAB-voorzitter Joris van Heukelom sprak over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT. Marieke van der Donk volgde hem op en vertelde het publiek over de stand van zaken rond en een toekomstvisie op het medium TV: "De komst van internet tv, tablets en smartphones zal uiteindelijk de tv-consumptie en business modellen sterk doen veranderen maar niet doen verdwijnen."

Erik Jan Gelink presenteerde tenslotte de laatste TMT ontwikkelingen. Daarnaast zijn er inspirerende cross-functionele breakout-sessies met betrekking tot de TMT initiatives: Online Assurance, Digital Transformation, TMT Growth Services en TMT M&A. Tijdens de plenaire sessies werd Yammer, het interne sociale netwerk van Deloitte, gebruikt voor het posten van stellingen en vragen. Je kunt de reacties met betrekking tot de TMT Practitionersday op verschillende sociale kanalen terugkijken via #TMTday12

Deloitters op Twitter over #TMTday12:

 

Deloitte Nederland

Deloitte Accountancy Business Course, wat gaan we doen?

  • Joep Rinkel
  • 09 oktober 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven