Topsport & werken bij Deloitte: "De ervaring die ik op het hockeyveld opdoe, is nuttig binnen mijn werk en visa versa."

  • Eva den Hartog
  • 20 december 2017
Eva

Bij Deloitte vinden we een werkomgeving waarin je je authentieke zelf kunt zijn erg belangrijk. Denk aan respect hebben voor anderen die anders denken en een cultuur die deze verschillen erkent, omarmt, respecteert en de toegevoegde waarde ervan ziet. Deze verschillen bundelen we, waardoor we als één sterk team opereren. In deze blog legt Eva den Hartog, Manager bij Deloitte Risk Advisory, uit wat de toegevoegde waarde van het hebben van een topsport en een maatschappelijke carriere naast elkaar betekent voor haar.

“Echt als een team werken, is één van de gelijkenissen die ik zie tussen de topsport en het werken voor Deloitte. Maar nóg meer de wil om resultaten te boeken en te winnen. Ik ben sinds zeven jaar aanvoerder van het eerste van Huizen en de combinatie werken en op hoog niveau hockeyen is best pittig maar een mooie uitdaging. Ik train drie avonden per week, doe drie keer per week aan krachttraining en dan speel ik nog een wedstrijd in het weekend. Maar zolang ik het leuk vind, hou ik het vol.”

"Ik geloof dat de kracht van een team wordt bepaald door mensen. Met samenwerking en door mensen te laten doen waar ze goed in zijn, boek je de beste resultaten."

"De ervaring die ik op het hockeyveld opdoe, is nuttig binnen mijn werk en visa versa. Zo probeer ik het team waar ik nu leiding aan geef een gezamenlijk doel mee te geven om zo echt te voelen dat je een team bent. Ik geloof dat de kracht van een team wordt bepaald door mensen. Met samenwerking en door mensen te laten doen waar ze goed in zijn, boek je de beste resultaten. Ik wil mezelf ín het team plaatsen en zeker niet erboven. Vanuit Deloitte neem ik elementen als ‘je mannetje staan’, elkaar aanspreken en de drive om de beste te zijn mee. Nuttig voor mijn rol als leidinggevende en in het hockey in als aanvoerder."

Lees hier meer verhalen van (oud)topsporters die bij Deloitte werken.

Eva den Hartog

Manager Risk Advisory

Eva den Hartog is manager Risk Advisory bij Deloitte en speelt hoofdklasse hockey voor Huizen dames 1 en combineert zo topsport met werken bij Deloitte.

Het Deloitte DNA is overal hetzelfde

  • Helen Sonneveld
  • 13 december 2017
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven