Uitnodiging Deloitte Accountancy Business Course – Waar twee werelden samenkomen

  • Remy Maarschalk
  • 20 september 2012

Vanaf het moment dat ik startte als jonge professional bij Deloitte in 1999 ben ik betrokken geweest bij recruitment. Ik hoefde daarom niet lang na te denken om volmonding “ja” te zeggen toen ik gevraagd werd om de Accountancy Business Course van dit jaar te helpen organiseren. Ondanks een drukke agenda maak ik hier graag tijd voor vrij. In de zomer zijn we gestart met een team vanuit onze audit praktijk om de Business Course verder vorm te geven. Een leuke ervaring om met professionals uit de verschillende kantoren en uit de verschillende accountancy praktijken die wij bedienen te werken. Alleen dit onderdeel geeft al veel energie aan mijzelf en de rest van team!

Onze insteek voor de Business Course is om studenten een programma aan te bieden, dat ambitieus is, ruimte geeft aan inhoud zowel vanuit ons vakgebied als vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en dat last but not least een goede reflectie is van de brede samenwerking binnen Deloitte. Deloitte heeft immers veel meer te bieden dan alleen accountancy en ook daar willen we de studenten volop kennis mee laten maken. Deze brede samenwerking noemen wij ‘Deloitte As One’.

We zijn nu twee maanden onderweg en het programma staat! Ik ben trots op het programma als geheel, maar ik wil toch twee zaken waar ik een extra goed gevoel bij heb specifiek noemen. Allereerst de samenwerking op relevante onderdelen met de Deloitte Tax Business Course, die voor het eerst op dezelfde tijd en locatie gaat plaatsvinden. Ten tweede de ruimte bieden voor een sociaal betrokken onderdeel, met oog op de positie van Deloitte in de maatschappij. Binnen de bestaande kaders hebben we toch weer een verdere verdieping bewerkstelligd waar we ieder jaar naar zoeken. Daarnaast hebben we goed nagedacht met het team over de locatie en de uitkomst mag er zijn: Istanbul! Een prachtige stad met een ongelofelijk rijke historie en de plaats waar de Oosterse en Westerse wereld samenkomen.

Dit jaar willen we 16 Masterstudenten selecteren. De promotie is sinds begin september van start gegaan en Masterstudenten kunnen zich tot en met 5 oktober 2012 inschrijven. We zoeken naar ambitieuze studenten waarbij die ambitie zichtbaar kan zijn in de studie maar ook ambitie buiten de studie vind ik een belangrijke onderscheidende factor. Dus mocht je na het lezen van bovenstaande blog interesse hebben dan nodig ik je graag uit om je in te schrijven!

Voor meer informatie over de highlights van het programma klik hier.

Remy Maarschalk

Partner Core Audit - FSI

Remy Maarschalk is partner in het Banking & Capital Markets audit team van Deloitte in Nederland. Hij heeft 13 jaar ervaring in audit en advies diensten aan financiele instellingen. Naast de verantwoordelijkheid voor een breed clientenpakket is hij FSI Audit practice leader in Nederland. In deze laatste rol betrokken bij strategie, teaming en recruitment van Deloitte binnen de financiele sector. In 2012 zal Remy namens de Deloitte Audit praktijk de organisatie begeleiden van de Accountancy Business Course.

KLM Open 2012 – Een terugblik

  • Harm van Woerkom
  • 18 september 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven