Uitzicht op een mooie carrière? Doe de Audit Business Course in Boedapest!

  • Jasper de Bruin
  • 25 augustus 2015
Jasper

Als masterstudent breekt een belangrijk jaar voor jou aan. Na dit jaar begint je professionele carrière in het bedrijfsleven. Een mooie start is de Audit Business Course. Als ik terugkijk op mijn tijd als student en de afgelopen 15 jaar van mijn carrière dan heb ik altijd geprobeerd om een periode van ongeveer vijf jaar vooruit te kijken. Wat ik daar concreet mee bedoel? Dat lees je hieronder. 

Studie economie

Na de middelbare school besloot ik in 1993 economie te gaan studeren. Ik verwachtte dat deze studie mijn horizon zou verbreden, mijn ondernemerschap zou stimuleren en mij verder zou vormen, in academische, maar zeker ook in persoonlijke en sociale zin.

Eerste werkgever Deloitte

Na mijn studie begon ik mijn carrière bij (een rechtsvoorganger van) Deloitte. Ik verwachtte dat Deloitte voor mij een brede en uitstekende leerschool zou zijn, mij de kans zou geven op een ‘kijkje in de keuken’ bij veel verschillende ondernemingen en mij een dynamische werkomgeving kon bieden met gemotiveerde en enthousiaste collega’s.

RA-titel en overstap naar bedrijfsleven

Na zes jaar als accountant te hebben gewerkt, had ik inmiddels de studie tot RA afgerond en maakte ik de overstap naar Shell. Ik wilde zelf ervaren hoe ‘groen het gras’ was aan de andere kant van het hek.

Terug naar het oude nest                                

In mijn drie jaar bij Shell heb ik veel geleerd en ook ervaring opgedaan die je als accountant niet snel krijgt. Ook heeft het mij geleerd dat ik de unieke, ondernemende en professionele cultuur die Deloitte kenmerkt (nog) meer ben gaan waarderen. Daarom keerde ik in 2008 terug ‘op het oude nest’. 

Partner

Precies vijf jaar later werd ik benoemd als partner. Voor mij zeker geen einddoel, maar wel weer een belangrijke mijlpaal in mijn ontwikkeling.

Zo gezien ben ik nu bezig aan mijn vijfde periode van vijf jaar. Het klinkt dan bijna als een soort planeconomie maar zo ervaar ik dat zeker niet. Wel heb ik mezelf ook nu een aantal doelen gesteld die ik nog wil bereiken de komende jaren.

Waarom aanmelden voor de Audit Business Course?

Wat hebben jullie aan deze persoonlijke reflecties? Wat heeft dit alles te maken met onze Audit Business Course 2015?

Onze business course is exclusief gericht op veelbelovende masterstudenten en biedt de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze keuken. Dat doen we door jullie in een real life case en in wisselende teams te laten werken. Jullie gaan kennismaken met een van onze grootste en mooiste klanten: een bedrijfsbezoek, interviews met een senior finance executive van onze klant en nog veel meer. En zeker net zo belangrijk: jullie kunnen ook onze bedrijfscultuur zelf ervaren door de intensieve samenwerking met ons team.

Dat alles in de hoofdstad van Hongarije: Boedapest. De stad waar een van onze klanten gevestigd is. Een stad met een rijke geschiedenis die teruggaat tot in het Romeinse Rijk en een stad met vele landmarks, zoals de Burcht van Boeda en het Parlementsgebouw in Pest.

Wij willen niets liever dan uitmuntend talent aan ons binden. Het liefst gedurende een hele carrière. Maar hoe je je carrière ook vorm gaat geven, je kunt deze wat mij betreft niet beter starten dan bij ons! Wil je uitzicht op een mooie carrière? De Audit Business Course is hier de beste mogelijkheid voor!

Meld je nu aan voor de Audit Business Course >

Jasper de Bruin

Partner - Core Audit

Jasper is na zijn studie economie in 1999 gestart als accountant bij Arthur Andersen in Rotterdam. In 2002 heeft hij, kort na de overname door Deloitte, zijn RA-titel gehaald. In 2005 besloot hij zijn carrière buiten Deloitte voort te zetten en werkte hij in een aantal financiële posities bij Shell. In 2008 besloot hij terug te keren naar Deloitte met als focus Energy & Resources. Zijn klantenportefeuille bestaat hoofdzakelijk uit ondernemingen in de utilities sector en de oil & gas industrie. Jasper is getrouwd, heeft 4 kinderen en woont in Rotterdam. Hij is daarnaast maatschappelijk betrokken, o.a. als penningmeester van arboretum Trompenburg in Kralingen en gaat graag skiën.

Londen: een verrijking van mijn carrière

  • Michelle Mutsaers
  • 10 augustus 2015
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven