Van Business Course deelnemer tot starter!

  • Wouter van den Elzen
  • 29 augustus 2013

De eerste kennismaking met de Business Course verliep via mijn studievereniging. Na de eerste motivatiebrief ging het snel en voor ik wist zat ik samen met mijn teamleden te wachten op KLM vlucht 1613 richting Istanbul!

Eenmaal aangekomen in Istanbul werd ons verteld dat we direct naar het hotel zouden gaan, maar de buschauffeur had ons uiteindelijk midden in Istanbul afgezet. Die avond begon een ontdekkingstocht door Istanbul, die werd afgesloten met een heerlijk diner en het nodige entertainment.De volgende ochtend ging de wekker alweer vroeg en de voorbereidingen voor de case waren in volle gang! Na een intensieve ochtend zijn we uiteindelijk bij een groot internationaal bedrijf op bezoek geweest en deze dag werd afgesloten met een luxe cruise over de Bosporus. De volgende ochtend stond weer in het teken van de case, waar we de laatste hand konden leggen aan de eindpresentatie. Aan het eind van de middag was het zover en hielden vier groepjes stuk voor stuk erg goede presentaties.Na de afronding van de case was er voldoende tijd voor een hapje en een drankje in een van de vele clubs van Istanbul. De volgende dag zouden we alweer naar huis vliegen, maar natuurlijk niet voordat we de Agia Sofia en Blauwe Moskee hadden bezichtigd!

Al met al waren het zeer intensieve en uitdagende dagen. Hier heb ik een goede indruk van Deloitte gekregen en deze Business Course heeft mede geleid tot mijn (scriptie) stage en mijn baan bij Deloitte Amsterdam! Ik kan de Deloitte Business Course dan ook van harte aanbevelen! Alvast succes in Milaan!

Wouter van den Elzen

Senior Staff-TMT

Werkzaam bij Core Audit Amsterdam sinds september 2013 | Studie Accounting en Control gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen | Sinds september 2013 de studie International Executive Master of Auditing (IEMA) | Houdt van handbal, fitness en reizen |

Full Throttle

  • Tim van Uden
  • 15 augustus 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven