Van een studie logistiek naar Deloitte, een logische stap!

  • Kelly Pender
  • 19 december 2013

De oh zo veel voorkomende vraag: ‘Studeer je logistiek? Ga je dan met vrachtwagens werken?’. Het vooroordeel dat opleidingen logistiek en supply chain je brengen naar een baan in de haven of de vrachttransport met vaak alleen maar mannen is gelukkig niet waar.

Via mijn hoogleraar stuitte ik op Deloitte. Ik mocht daar mijn afstudeeropdracht doen en ik betrapte mijzelf meteen op een eigen vooroordeel. ‘Deloitte? Die doen toch alleen maar accountancy?’. Toen kwam ik er achter dat Deloitte de grootste Strategy & Operations consultant in de wereld is! Ik kwam terecht bij de afdeling Supply Chain Strategy: een groot team dat zich bezig houdt met advies op het gebied van Supply Chain.

Consultancy is de perfecte werkomgeving waar ik naar zocht. Niet de typische haven, vrachttransport of planner bij een logistieke dienstverlener. Nee, een dynamische omgeving waar je bij verschillende bedrijven in de keuken mag kijken. Elke keer weer een andere opdracht met een ander vraagstuk in een andere industrie, maar wel allemaal gerelateerd aan Supply Chain. De kennis uit mijn studie komt goed tot zijn recht, maar ik leer ook veel dingen uit andere vakgebieden. Dat is een enorm voordeel van een groot bedrijf als Deloitte met veel verschillende afdelingen en teams. Daarnaast biedt Deloitte veel mogelijkheden op internationaal gebied, mogelijkheden tot ontwikkeling van jezelf en leuke activiteiten samen met collega’s.

Deloitte sluit bij mijn wensen en ideeën van een carrière aan. Wil jij ook meedraaien in het Supply Chain team en in een veelzijdige organisatie werken? Aarzel niet en neem contact op met recruiter Simone van Dooren via Simone@Werkenbijdeloitte.nl.

Kelly Pender

Business Analyst - Supply Chain Strategy

Kelly Pender is 23 jaar en sinds september 2012 werkzaam als Business Analyst bij Consulting. Ze opereert in de Strategy & Operations groep en valt onder het Supply Chain Strategy team. Ze heeft de opleiding Human Logistics aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond evenals de opleiding Supply Chain Management aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

How the Deloitte University challenges our colleagues

  • Marly Kiewik
  • 17 december 2013
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven