Verbreed je werkveld op de golfbaan

  • Pim Broere
  • 26 juli 2012

Vorig jaar schreef ik een blog aan de vooravond van het KLM Open. Als stagiair had ik de opdracht om social media verslag te doen van het toernooi en vervolgens te beginnen met een intern onderzoek. Inmiddels maak ik twee dagen per week deel uit van het golfsponsoringteam, gevestigd in de Maastoren te Rotterdam. Tijdens mijn periode als stagiair heb ik onderzoek gedaan naar de beleving van golf bij Deloitters. Hiervoor heb ik verschillende kantoren van Deloitte bezocht. Van Leeuwarden tot Maastricht, ik het hele land afgereisd om alle kantoren te bezoeken. Natuurlijk is uit dat onderzoek ook een conclusie gekomen. Een deel van de Deloitters, die ik heb geïnterviewd, zou graag eens kennis maken met de golfsport.

En dat zien we natuurlijk graag, Deloitters op de golfbaan. Omdat nog niet iedereen binnen Deloitte kennis heeft gemaakt met de golfsport, werden afgelopen maand twee golfclinics georganiseerd.

Op 8 juni was BurgGolf Zoetermeer het decor voor de eerste clinic. Aan bijna vijftig enthousiaste Deloitters werden de beginselen van de golfsport bijgebracht. Onder leiding van vier pro’s werd het putten, chippen en het afslaan geoefend. Dit bleek een stuk lastiger dan gedacht. “Ik dacht met gemak wel een meter of 150 te kunnen slaan!” meldde partner Hinko van Beek. Na een korte pauze, kon men tijdens de challenge op de korte par 3 baan het geleerde in praktijk brengen. Deloitters werden in teams verdeeld en gingen de strijd met elkaar aan. Doel was om het balletje in minder slagen dan het andere team in de hole te krijgen. Ook dit bleek nog een hele opgave.

Eén van de teams had het geniale idee om mij in te zetten als joker. Toen er nog geen bal op de green lag, moest ik maar even een bal slaan... Gelukkig sloeg ik een prima bal, zelfs dicht bij de vlag, waardoor het team nog steeds kans maakte op de overwinning. Ondanks de stevige wind wisten de teams een prima score neer te zetten. Na afloop van de challenge werd er nog gezellig nagepraat en werden er contacten gelegd onder het genot van een drankje.

Op 29 juni werd de tweede golfclinic georganiseerd, ditmaal in Purmerend. De aanwezigheid van de zon, maakte deze dag helemaal geslaagd! Dit soort dagen bieden een mooie gelegenheid om de sport, maar zeker ook collega’s te leren kennen. Voor deze nieuwe golfers zijn er in de toekomst veel mogelijkheden om op de golfbaan relaties beter te leren kennen., Benieuwd? Zie www.deloittegolft.nl.

 

Bekijk ook de video!

 

Pim Broere

Stagiair

PimBroere is werkzaam als stagiair bij de afdeling sponsoring.

De gemeenschappelijke drijfveer? Succes!

  • Deloitte Nederland
  • 20 juli 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven