Volg 'live' de bouw van jouw ‘toekomstig’ kantoor

  • Tim Sluiter
  • 12 december 2012

Op dit moment verrijst er een groot betonnen skelet op de plek - in de ‘oksel’ van de oprit S108 van de ring Zuid- waar nog geen jaar geleden de keerlus van de tram was gelegen. De afgelopen maanden kon je de bouwlocatie van het nieuwe Deloitte kantoor aan de Zuidas alleen herkennen aan de twee grote rode torenkranen.

Dat is op dit moment wel anders; de eerste verdieping is zo goed als klaar en de wanden en kolommen van de 2e verdieping zijn al voor de helft geplaatst. Vanaf nu is het letterlijk ‘stapelen maar’. Het hele casco wordt opgebouwd uit prefab beton elementen die als een groot bouwpakket direct op de bouwlocatie in elkaar worden gezet. Nog voor de zomervakantie van 2013 zal het casco ‘op hoogte zijn’.

Om de toekomstige ‘gebruikers’ goed te kunnen informeren over hun nieuwe werkomgeving zijn er in de kantoren Amsterdam en Amstelveen eind november feestelijk twee infostands onthult. In deze infostands staat o.a. een maquette van het gebouw en zijn er diverse presentatie panelen van de architect te bewonderen. Verder draait er een 3d filmpje van het interieur ontwerp. Om de medewerkers tevens een ‘realtime’ beeld te geven van de voortgang van de werkzaamheden op de bouwplaats is er een connectie met een webcam. Deze beelden zijn op een groot beeldscherm te zien. Deze webcam geeft een perfect overzicht van de bouwplaats.

Vanaf nu is deze webcam ook vanaf je eigen PC, laptop of smartphone te bekijken via de volgende link: http://212.123.205.50

   

Tim Sluiter

Manager

Tim Sluiter heeft zowel HTS-Bouwkunde als de studie Bouwkunde aan de TU-Delft afgerond. Daarna jaren gewerkt bij verschillende architectenbureaus als ontwerper en projectmanager. Sinds 1 december 2010 werkzaam bij Deloitte op de (interne) afdeling property management. Samen met drie collega’s zorgt Tim voor het beheer- en de ontwikkeling van de kantoren van Deloitte Nederland. Als property manager is hij verantwoordelijk voor het nieuwe kantoor van Deloitte aan de Zuidas welke eind 2014 haar deuren zal openen.

Een kijkje in de keuken van de afdeling 'Reputation' bij Deloitte - deel 2

  • Deloitte Nederland
  • 07 december 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven