Waar een wil is, is een weg!

  • Steven Smit
  • 04 april 2012

Een leercurve om van af te skiën

Na drie jaar in de hotelindustrie, twee jaar (weer) hard studeren en een inhousedag bij Deloitte FAS, wist ik het: het wordt M&A. Geen gemakkelijke keuze en zeker niet mainstream voor iemand met drie jaar ervaring in een andere industrie. Sterker nog, als ik een euro had gekregen voor iedere keer dat iemand mij had afgeraden deze keuze te maken, had ik helemaal geen baan meer hoeven te zoeken en zat ik nu op Aruba. Maar ja, je bent jong en je wilt je eigen weg vinden, dus luisteren en opgeven is geen optie.

Als ik terug kijk op de maanden sinds ik gestart ben, september 2011, zou ik het een uitdaging vinden om van mijn eigen leercurve af te skiën. Het zou een goede concurrent zijn van ‘Le Mur’ in Avoriaz, Porte du Soleil...

Dynamiek voorop

Als Business Analyst werk ik momenteel aan twee verkoopmandaten, de voorbereiding en coördinatie van een potentiële mega deal en ben ik nauw betrokken bij de Benelux Technology Fast50 evenementen. Momenteel zit ik in de trein naar Brussel, op weg naar de klant. Geeft toch een extra dynamiek aan een engagement als je naar het buitenland gaat, al is het bij de buren.

Ik merk dat ik bij Deloitte de ruimte krijg om mijn eigen tempo te bepalen. Door te-pakken-wat-je-pakken-kan, kan je verantwoordelijkheden krijgen die niet altijd in de rol van de starter vallen en je ervaring bij Deloitte en in de M&A wereld verrijken. Het past goed bij me om in een organisatie te werken waar je je groei deels zelf in de hand hebt en intensief kan leren van de mensen om je heen.

Het ene moment zit ik te kijken naar mogelijke kopers voor een media bedrijf, het andere moment aan tafel met de CFO van een multinational om te bespreken hoe de communicatie stromen binnen het bedrijf opgezet kunnen worden.

‘Living and loving diversity’. Ik heb de baan die ik wil. Waar ben jij naar op zoek?

 

Steven Smit

Business Analyst

Steven werkt sinds september 2011 bij Deloitte Corporate Finance in het Lead Advisory (M&A) team. Hij heeft een MBA van Hult International Business School, een MA in Financial Management van de Erasmus Universiteit en een BA van de Hotelschool Den Haag. Voordat Steven bij Deloitte kwam werken heeft hij 3 jaar voor Starwood Hotels & Resorts gewerkt in Brussel, Rome en Londen.

Deloitte Tax Recruitment evenement: Meet your client – op bezoek bij SBS!

  • Deloitte Nederland
  • 26 maart 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven