Wat wil jij van Deloitte te weten komen?

  • Deloitte Nederland
  • 21 maart 2011
Deloitte

Op dit moment ben je door blogs, interviews en andere publicaties aan het scrollen om waarschijnlijk iets meer te weten te komen over Deloitte, Deloitters en hun werkzaamheden. Zo wordt er geblogd over het afwisselende werk van een consultant, het inzetten van expertise voor vrijwilligerswerk en dat we ook van feestjes houden op mooie locaties. Het doel van de Deloitte blogs is om te schrijven over onze passie voor het vakgebied. Zo kom je meer te weten over Deloitte, Deloitters en hun werkzaamheden. Dat is de gedachte. Maar ik vraag mij af wat jouw interesse wekt om deze blogs te gaan lezen. Wat zoek je eigenlijk in deze blogs?

Wat zoek je eigenlijk op een website als werkbijdeloitte.nl? Ben je vooral geïnteresseerd in ‘een dag uit het leven van…’, een update over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Social Networks of een opiniestuk over Het Nieuwe Werken? In een vorige blog heb ik geschreven waarom ik voor Deloitte heb gekozen. In het kort: wegens de duidelijke scheiding tussen IT audit en consultancy werkzaamheden, waarbij mijn voorkeur richting de consultancy gaat. Ik heb er inmiddels 7 maanden op zitten. Nu kan ik bijvoorbeeld meer schrijven over mijn ervaringen in de eerste paar maanden, dat ik er als avondmens echt even aan heb moeten wennen om structureel vroeg op te staan of over een project. Maar interesseert het jou om daar over te lezen? Ik vraag mij dus af wie jij bent, wat jou interesseert om deze verhalen te lezen en wat je hier uit wil halen. Een blog schrijven blijkt vaak eenrichtingsverkeer. Ik schrijf, jij leest. Nu staat onderaan het scherm ook een knop ‘reageer’. Klik daar eens op en laat een korte reactie achter door twee vragen te beantwoorden; wie ben je en wat wil je eigenlijk te weten komen over Deloitte?

Ik ben Pim (25 jaar), Business Analyst bij Deloitte Consulting en op zoek naar de lezers die schuil gaan achter de ‘views’ bij iedere blog hier boven aan het scherm. Eerlijk gezegd ben ik zelf normaal ook niet zo snel geneigd om op een blog te reageren, maar het stelt mij wel beter in staat om over onderwerpen te bloggen waar jij in geïnteresseerd bent! Ik zie graag je reactie tegemoet…
 

Pim Baas werkt als Business Analyst voor Deloitte Consulting en is actief binnen de service line IT Strategy.

Deloitte Nederland

Een geslaagd Young Deloitte event

  • Deloitte Nederland
  • 15 maart 2011
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven