Werken bij Tax & Legal Eindhoven (#1) - Pubquiz

  • Ruud van Eerd
  • 29 april 2016
Ruud

Mijn Deloitte-tijd gaat razend snel en op een gegeven moment ben je zo bevlogen in je dagelijks werk dat het tijd wordt eens stil te staan en om je heen te kijken. Dat is wat ik enkele maanden geleden heb gedaan toen ik na mijn TOP-periode in Amsterdam weer ‘fulltime’ vanuit Eindhoven ben gaan werken. Ik kwam er achter dat er binnen Tax & Legal in Eindhoven in enkele maanden tijd een vracht aan nieuwe krachten is begonnen die elkaar eigenlijk nog helemaal niet goed of zelfs helemaal niet kennen. Daar moest verandering in komen. Tijd voor het eerste TAX-juniorenevent van kantoor Eindhoven, een PubQuiz!

De PubQuiz!

De PubQuiz werd gehouden in de bar ‘De Witte Dame’ op kantoor Eindhoven  om de vele junioren van de verschillende Tax & Legal service lines op kantoor Eindhoven (Global Employer ServicesBusiness Tax en Indirect Tax) met elkaar in contact te laten komen om zo de onderlinge band te versterken.. Voorafgaand aan de PubQuiz was er voor de deelnemers de gelegenheid om de inwendige mens te versterken met een frietje en snack bij de mobiele frietwagen voor de ingang van het kantoor. Nadat iedereen een bodem had gelegd kon de PubQuiz van start. Onder leiding van quizmasters Thibault Marsmans en Ben van Ekerschot werden de 40 deelnemers verdeeld in groepen en werd even de tijd genomen om iedereen met elkaar kennis te laten maken. Na het handen schudden en het sneuvelen van het eerste wijnglas barstte de strijd los in een acht ronden durende PubQuiz, waaraan ook een groep met dappere managers deelnam. Zij hadden vooraf hun zinnen gezet op de eerste prijs en stonden na de eerste twee ronden knap bovenaan. Zes ronden later bleek echter dat hun parate kennis over de diverse onderwerpen niet was opgewassen tegen die van de strijdlustige junioren. Ze eindigden op de laatste plaats. De winnaars van de avond ontvingen uit handen van de quizmasters een fles champagne. Na afloop van de PubQuiz bleef de tapkraan nog een tijdje open staan, maar nadat de beveiliging te kennen gaf de lichten op kantoor uit te doen en de deuren te sluiten moesten we ons ‘noodgedwongen’ verplaatsen naar het centrum van Eindhoven, waar het nog lang gezellig was.

Het begin is gemaakt

Conclusie: het eerste TAX-juniorenevent van kantoor Eindhoven was zeer geslaagd. Het organiserend comité voor het volgende event is inmiddels bekend, dus binnenkort vindt er een minstens zo geslaagd event plaats. We houden jullie op de hoogte!

Deze maandelijkse blog wordt geschreven door junioren werkzaam bij Deloitte Tax & Legal en geeft een inkijk in de dagelijkse praktijk op kantoor Eindhoven. Klik hier om de andere blogs te lezen.

Ruud van Eerd

Tax Analyst Indirect Tax

Ruud van Eerd is na zijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Maastricht in dienst getreden bij Deloitte. Tijdens zijn studie had Ruud al kennis gemaakt met Deloitte door het volgen van de Ideale Bijbaan Tax. Binnen Deloitte is Ruud als Analyst werkzaam op de Indirect Tax afdeling in Eindhoven. Samen met zijn teamleden bedient hij een zeer diverse klantenkring binnen de public en de profit sector.

Deloitte's first Women to the Top Inhouse-day

  • Deloitte Nederland
  • 22 april 2016
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven