Andrew Mcafee in de Maastoren van Deloitte

 • Deloitte Innovation
 • 06 maart 2013

 

Op 20 maart staat er iets unieks te gebeuren in de Maastoren van Deloitte. Iets unieks waar jij als student bij kunt zijn. Op 20 maart 2013 komt Andrew McAfee naar Deloitte Nederland. De bestseller auteur van ’The Race against the Machine’, MIT faculty en voormalig Harvard Business School professor zal zijn visie op 21st century decision-making presenteren. Hij staat bekend als een begenadigd en veel gevraagd spreker. Zie hier zijn Ted Talk: 

Diverse CEO’s zijn uitgenodigd, maar ook jij als student kunt hierbij zijn. Zit jij straks naast de CEO’s van diverse organisaties? We geven 2x2 kaarten weg aan studenten. Wil jij hierbij zijn? Geef dan hieronder aan wat jouw prangende vraag aan Andrew McAfee is.

Andrew zal beginnen met zijn keynote over de ‘Race Against the Machine’, de technologische, productiviteits- en werkgelegenheid vraagstukken die hieruit voortkomen en de enorme rijkdom aan data die dit oplevert. Vervolgens gaat zijn tweede keynote in op de kansen en bedreigingen van ‘big data’ waar hij ook in zijn recent verschenen artikel in Harvard Business Review (oktober 2012) op ingaat. Vragen die aan de orde komen zijn: Wat is ons antwoord op de overload aan data die op ons afkomt? En hoe kunnen we een data driven business ontwerpen waarmee die kansen worden benut?

Overigens is de presentatie van Andrew McAfee niet het enige onderdeel van het programma. Elke sessie zal inspirerende presentaties, concrete voorbeelden van veelbelovende start-ups en een gefaciliteerde discussie over de business impact combineren.

Zie hieronder het volledige programma;

 • 12.00 – 12.30 ontvangst met lunch
 • 12.30 – 13.00 introductie
 • 13.00 – 14.30 Andrew McAfee: The Race against the Machine: Technology, Productivity and employment issues in the 21st century
 • 14.30 – 15.00 Break & netwerken
 • 15.00 – 15.45 Holland Pitching Hour: aantal veelbelovende Nederlandse start-ups geven voorbeelden van nieuwe data driven business
 • 15.45 – 17.30 Andrew McAfee: Management revolution in big data
 • 17.30 – 19.00 Afsluiting en borrel

Zie voor meer informatie en zijn media optredens: http://andrewmcafee.org

Wil jij hierbij zijn? Geef dan hieronder in de comments aan wat jouw prangende vraag aan Andrew McAfee is. Je hebt hier tot en met 12 maart de tijd voor. Uit de gestelde vragen kiest Deloitte Innovation & Recruitment de twee meest origenele vragen die live tijdens het event aan Andrew gesteld mogen worden! De winnaars worden hier op deze pagina op 13 maart aanstaande bekendgemaakt en ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

Deloitte Innovation

Wil je meer weten over Deloitte Innovation? Kijk dan op http://www.werkenbijdeloitte.nl/student/innovatie.html.

Dagen als deze!

 • Ronald van Etten
 • 28 februari 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven