Work hard, play hard: Meld je aan voor de Deloitte Tax Business Course!

  • Maud van der Linden
  • 18 september 2016
Maud

Vrijdag 20 november 2015, dé dag dat de presentatie voor de klant plaatsvond en al het harde werk erop zat. Dé avond om een geslaagde Business Course in Hong Kong nog beter te laten eindigen. Na de borrel (met bubbels) op het dakterras waarbij wij een prachtig uitzicht hadden, gingen wij een verdieping lager aan tafel voor het diner. Na het dessert dacht ik klaar te zijn met het diner, maar opeens begon de hele groep ‘Happy birthday’ te zingen en kwam er een grote taart binnen, waarop (in Chinese tekens) “Happy Birthday Maud” stond. Je verjaardag vieren tijdens de laatste dag van de Business Course van Deloitte, in Hong Kong, met een super gezellige groep is echt leuk!

Voorafgaand aan de week in Hong Kong is er al hard gewerkt aan het project. Zo zijn we in groepen aan de slag gegaan en hebben we een aantal middagen op verschillende kantoren van Deloitte doorgebracht om ons voor te bereiden op de uiteindelijke presentatie voor de klant. Het was behoorlijk wat werk, maar aangezien je met een echt project, voor een echte klant bezig bent, maakt dat het alleen maar leuker en de spanning voor de reis des te groter.

Maandag 16 november 2015 was het eindelijk zover. Na een ochtend op kantoor in Amsterdam te hebben gewerkt aan het project vlogen we naar Hong Kong. De twee stewards bij ons in het vliegtuig vonden het maar wat gezellig. Eenmaal aangekomen bij het hotel begon de hectische week van hard werken, weinig slapen en veel gezelligheid met elkaar. De presentatie was voor een echte klant, dus de prioriteit was om die sharp te hebben. Ook zijn er diverse leuke uitstapjes geweest, zodat we ook de hot spots van Hong Kong hebben kunnen zien. Aan persoonlijke aandacht en begeleiding is het eveneens niet ontbroken. Iedereen die mee was vanuit Deloitte was begaand en er werd ook met regelmaat geëvalueerd hoe wij er instonden en hoe het met ons ging.

Na een intense week en na de spannende, maar succesvolle presentatie hebben wij de Business Course passend afgesloten en hebben wij er met z’n allen een groot feest van gemaakt! Eerlijk is eerlijk, de volgende ochtend hebben we wat moeite gehad onze bus naar het vliegveld te halen… Moe, maar voldaan zijn wij het vliegtuig ingestapt om met een fantastische ervaring weer richting huis te gaan. En nu, bijna een jaar later, denk ik vanachter mijn bureau bij Deloitte terug aan een hele toffe Business Course die ik absoluut niet had willen missen. Ik zou dan ook iedereen willen aanraden je hiervoor aan te melden en ook zo’n belevenis mee te maken!

Maud van der Linden

Business Tax - werkstudent

Maud van der Linden is 22 jaar, studeert Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en zij is mee geweest met de Business Course van Deloitte naar Hong Kong. Na de Business Course is Maud als werkstudent begonnen bij de Business Tax afdeling en werkt zij zowel in Den Haag als Rotterdam.

Kickstart van je carrière aan de andere kant van de wereld

  • Boudewijn Klein Rouweler
  • 18 september 2016
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven