Yes “we care” een slogan die we met trots mogen voortzetten

  • Deloitte Nederland
  • 22 februari 2011
Deloitte

Toen mijn manager mij vroeg wat Deloitte als organisatie onderscheidt van andere bedrijven,antwoordde ik meteen “We care”.

Ja, “we care”, want we verlenen niet alleen diensten maar zorgen ook voor de nodige nazorg. We maken ons zorgen wanneer het opgeleverde product niet naar behoren functioneert. We blijven erbij totdat de problemen opgelost zijn en de klant helemaal ''tevreden" is.

‘WE’, Deloitters, voelen ons betrokken. Betrokken bij de geleverde producten, betrokken bij de verleende dienst en betrokken bij de opdrachtgever. We zijn er niet om uren te boeken en naar huis te gaan, maar om opdrachtgevers daadwerkelijk te helpen. We laten het ook merken wanneer de door de opdrachtgever gekozen strategie of oplossing niet of niet goed zal werken. We zijn er om integer te adviseren en resultaten te boeken.

Het werk dat we doen vinden we leuk en dat stralen we ook uit. Dat is wat ons onderscheidt van andere dienstverleners. Inmiddels is “we care” de slogan geworden die regelmatig in onze interne en externe communicaties terugkomt.

Yes “we care” een slogan die we met trots mogen voortzetten.

Noufissa Aiad
Consultant
Deloitte Consulting

 

 

Deloitte Nederland

Mijn keuze voor Deloitte was uitstekend!

  • Deloitte Nederland
  • 21 februari 2011
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven