Young Deloitte Event 2012 - Another day at the office?

  • Tim Lemeer
  • 12 december 2012

Young Deloitte
Vrijdag 30 september vond het jaarlijkse landelijke event van Young Deloitte plaats. Een dag vol inspiratie, innovatie en natuurlijk heel veel fun! Maar wat is Young Deloitte eigenlijk? 

Young Deloitte is de werknemersvereniging voor, de naam zegt het al, de jongere medewerkers van onze firm. Iedereen onder het niveau van manager en bij wie de aftakeling nog niet is begonnen is in principe automatisch ‘lid’. Omdat nu eenmaal niet iedereen zo jong is als ze zich voelen, hebben we hier ook een leeftijdsgrens aangehangen, die per function (audit, tax, etc.) verschilt tussen de 30 en 35.

Young Deloitte is net als de rest van Deloitte georganiseerd vanuit een matrixstructuur. Enerzijds heeft elke function haar eigen Young Deloitte afdelingsbestuur, anderzijds zijn er op de verschillende Deloitte kantoren ook lokale Young Deloitte initiatieven en besturen, die voor het desbetreffende kantoor dan weer functionoverstijgend zijn. Boven deze verschillende Young Deloitte 'afdelingen' opereert het landelijke bestuur, waarin van elke function één vertegenwoordiger zit.

Het landelijke bestuur heeft zich tot doel gesteld om naast elk jaar een geweldig evenement te organiseren ook inhoudelijk bij te dragen aan de firm. Dit willen we onder andere bereiken door als klankbord te fungeren, zodat de bestuurders in de ivoren toren ook eens horen hoe hun beslissingen door de grootste subpopulatie binnen de firm worden beleefd. Andersom willen wij ook een handig opstapje zijn voor de Young Deloitters zelf; door het netwerk en de ingangen die we als bestuur hebben in te zetten voor iedere Young Deloitter waar dat nodig mocht zijn.

Event?
Goed, een jaarlijks event dus. 200 Young Deloitters vanuit het hele land en van velerlei pluimage meldden zich vrijdag 30 november op kantoor Utrecht. Hier werden 6 workshops aangeboden die plaatsvonden in de inspirerende iZone. Uiteenlopende onderwerpen passeerden de revue: van een workshop over kledingkeuze en kleurstelling, tot inspirerende verhalen over de invulling van een goede work-life balance. In drie rondes konden de aanwezige Young Deloitters de workshops van hun keuze volgen.

Na deze inhoudelijke en inspirerende bijeenkomsten gingen we over naar de begane grond, waar de DJ’s klaarstonden om hun plaatjes nog grijzer te draaien. Eerst werd er nog gegeten, waarbij een ruime keuze was uit verschillende keukens (Indonesisch, Italiaans, etc.) en was er ruimte voor een officieel moment. Talent Partner Ronald Meijers en ondergetekende hielden een korte speech.

Remmen los
Vervolgens gingen alle remmen los! DJ’s Boris Ross, Jeff Solo en MC Alain deden de aftrap. Om 22 :00 werden ze even overgenomen door niemand minder dan The Flexican en MC Sef! Naarmate de avond vorderde verloren steeds meer collega’s alle schroom en probeerden de anderen te imponeren met hun vloeiende dansmoves. Mogelijk dat ook de dranksponsor Ketel 1 hier enigszins een hand in heeft gehad…

Om 00:00 uur was het feest helaas weer afgelopen. Iedereen werd in de geregelde bussen gedirigeerd en naar het station gebracht. Nadat de stofwolken waren opgetrokken en de vloer geveegd was, werd het kantoor weer overgedragen. Het schijnt dat de vloer daarna nog drie keer geboend moest worden voordat het ’s maandags weer enigszins toonbaar was om weer aan te vangen met just another day at the office.

Hoewel sommigen zich waarschijnlijk het feest zich niet meer zo goed zullen kunnen herinneren, hebben we gelukkig de foto’s nog! Deze staan uiteraard online en zijn door iedereen in te zien op onze Facebookpagina. Als je daar dan toch bent: like ons gelijk even!

Ten slotte
Hopelijk zullen jullie de komende tijd nog veel van ons gaan horen en anders tot het event van volgend jaar! 

Tim Lemeer

Senior Staff, Audit Regio

Ondertussen werkt Tim Lemeer al ruim 5 jaar voor Deloitte bij de afdeling Audit. Hij is begonnen op kantoor Enschede en werkt nu in Amsterdam, alwaar hij klanten bedient in zowel de regionale als de corporate praktijk. Naast deze controlewerkzaamheden is hij tevens voorzitter van Young Deloitte Nederland en actief in velerlei andere commissies binnen Deloitte.

Een kijkje in de keuken van de afdeling 'Reputation' bij Deloitte - deel 2

  • Deloitte Nederland
  • 07 december 2012
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven