Zussen Dyana Bakker en Leonie Schoutsen

  • 30 september 2017

Leonie en Dyana zijn zussen en werken beiden als Senior Executive Assistant op de afdeling Core Audit. Zij geven ondersteuning aan partners/directors en senior managers in de ruimste zin van het woord. Wat doen zij precies bij Deloitte en waar zijn ze het meest trots op? Hoe is de werksfeer? En hoe vinden zij het om als zussen bij Deloitte te werken?

Wat doen jullie bij Deloitte?

Leonie: “Ik werk 18 jaar bij Deloitte, eerst op de afdeling Enterprise Risk Services en later op de afdeling Core Audit. Zo’n 22 jaar geleden werkte mijn zus bij Deloitte op de afdeling ICT Services dat toen nog bestond uit 15 personen. Bij Enterprise Risk Services zochten ze een telefoniste/receptioniste/secretaresse. Op dat moment werkte ik als medisch secretaresse op de afdeling Chirurgie bij het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en zo kwam dit op mijn pad."

Dyana: “Leonie zocht 9 jaar geleden een duo-collega en dacht op een gegeven moment aan mij. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, was de keuze snel gemaakt. Bovendien had ik eerder bij Deloitte gewerkt en wist ik wat voor soort bedrijf het was, namelijk een bloeiend en dynamisch bedrijf.”

Waar zijn jullie het meest trots op en hoe is de werksfeer?

“Door de optimale samenwerking te komen tot een mooi eindresultaat! De werksfeer binnen Core Audit is goed. Wij werken met overwegend jonge mensen en een stabiele groep Executive Assistants die onderling goed met elkaar kunnen samenwerken."

Wat vinden jullie ervan dat jouw zus ook bij Deloitte werkt?

“Wij kennen elkaar door en door en zo weten we van elkaar waar de kwaliteit van de ander ligt. Hierdoor vullen wij elkaar perfect aan. Collega’s reageren vaak verrast dat wij zussen zijn omdat wij qua uiterlijk en karakter nogal verschillen.”

Leonie: “Dyana is extravert, reageert primair en is een gezellige aanwezigheid! Ze is heel open en spontaan; dat is iets wat ik zeker nog van haar kan leren.” Dyana: “Leonie is introvert en een stille genieter. Ze is rustig, denkt na voordat zij reageert en daar kan ik zeker nog van leren.”

En komen jullie elkaar vaak tegen op de werkvloer?

“Op de maandag werken wij samen en zitten wij naast elkaar. Of wij het ‘thuis’ wel eens over werk hebben? Zodra wij bij elkaar zijn, wordt er tot op zekere hoogte over het werk gepraat. Op de parttime dagen bellen wij ook geregeld met elkaar.”

Ook deze broers en zussen werken bij Deloitte

Benieuwd naar andere verhalen van broers en zussen die bij Deloitte werken? Lees het artikel Nationale Broer en Zus dag: Deze broers en zussen werken bij Deloitte.

Einstein ging ook ooit met pensioen

  • Lino Kragtwijk
  • 18 september 2017
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven