Business Courses

Business Course M&A

Financial Advisory (FA) organiseert in mei de M&A Business Course. Het is de ultieme kans om buiten jouw comfort zone te stappen en te ervaren hoe het is om in de financiële wereld van Deloitte te werken.

Opdracht

Onder het genot van de Spaanse zon zullen 24 studenten zich 3 dagen lang verdiepen in een case, waarin alle aspecten rondom een overname of fraude onderzoek naar voren komen. Je gaat aan het werk in multidisciplinaire teams en de opdracht wordt gepresenteerd aan de klant. Daarnaast zullen er competentie gerichte workshops gegeven worden en staat persoonlijke ontwikkeling centraal.

Selectieprocedure

Je maakt kans op deelname aan de Business Course via het doorlopen van de volgende stappen:

We vragen je om jouw CV, cijferlijsten en motivatiebrief voor M&A te uploaden bij het inschrijven. Vervolgens zal CV-selectie plaatsvinden, waarbij de geselecteerde kandidaten worden gevraagd om een competentie- en capaciteiten test te maken. Indien je deze succesvol hebt afgerond, zal je worden uitgenodigd voor de selectiedag bij ons op kantoor.

Aanmelden

De inschrijvingen voor de Business Course zijn geopend! Klik hier om je direct aan te melden.

Programma

Twee weken voor de Business Course zal een Kick-off worden georganiseerd waarin je gelijk kennis maakt met de andere deelnemers. De Business Course duurt 4 dagen in Madrid, waarbij de vlucht en het verblijf, maar ook de invulling van de dagen volledig door Deloitte worden verzorgd.

Meer informatie?

 Neem contact op met de recruiter:  

Aleid Kamp
T. +31650074037
E. akamp@deloitte.nl 

Naar boven