Business Course M&A

Schrijf je in voor 20 maart 2020

Ga jij naar Madrid? Deloitte wil weten of je klaar bent voor de uitdaging.

De Deloitte Business Course M&A biedt je de kans om een stap te maken buiten jouw comfort zone. Ervaar de mix van inhoudelijke en persoonlijke uitdagingen en hoe het is om in de financiële wereld van Deloitte te werken. Kennismaking met onze sfeer en cultuur, maar ook persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Ontdek door middel van een inhoudelijke case hoe het is om als consultant bij Deloitte aan de slag te gaan en in teamverband te werken aan een opdracht.

Tijdens de Business Course M&A ga je alle aspecten rondom een overname ervaren. Ondertussen is het mogelijk om Deloitte professionals op een informele manier te leren kennen en is naast het harde werken, ook tijd voor fun in Madrid. Uiteraard is de Business Course geheel op kosten van Deloitte.           

Rond jij de selectieprocedure succesvol af, ga je mee op Business Course en is er een wederzijdse klik, dan maak je kans op een aanbieding voor een fulltime baan als M&A trainee.

Aanmeldingen

Ben jij klaar voor de uitdaging en voldoe je aan de volgende eisen?

  • Je bent WO-student Finance of Business Economics en zit in de laatste fase van je master.
  • Je bent beschikbaar van 6 tot en met 9 mei 2020. Daarnaast zijn andere belangrijke data om in je agenda te zetten: 7 & 8 april 2020, woensdag 15 april 2020.

Schrijf je dan nu direct in voor de Business Course M&A Madrid, aanmelden is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 20 maart 2020.

Upload CV

Je schrijft je in met jouw CV. Binnen twee weken ontvang je van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie

Online assesment

Als je wordt geselecteerd, dan vragen we je om binnen 5 dagen een online assessment te maken

Selectiedag

Hierna vindt de CV-selectie plaats. Kom jij in aanmerking voor een plek? Dan word je gevraagd een online competentie- en capaciteitentest te maken, deze dient te zijn afgerond voor maandag 30 maart 2020.  Op basis van de uitslag van het online assessment én je profiel wordt de beslissing gemaakt of jij wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek met de recruiter en consultant.
De selectiegesprekken vinden plaats op 7 en 8 april 2020 in Amsterdam.

Meer informatie?

Neem contact op met onze recruiter

Aleid Kamp
T. +31 650074037
E. akamp@deloitte.nl

Naar boven