Verleg je grenzen

Business Courses

In een korte periode kennismaken met de klanten, werknemers en werkzaamheden bij Deloitte? Ga dan mee op een van onze business courses! Tijdens onze business courses ga je samen met andere topstudenten aan de slag met een klantcase en ontdek naast wat werken bij Deloitte inhoudt ook nog eens een stad in het buitenland!

Business Course

Tijdens onze business courses nemen we de beste studenten mee op een unieke ervaring in het buitenland. Daarnaast laten we zien hoe het is om bij Deloitte te werken doordat we een case behandelen. Dit kan een fictieve case zijn, maar in sommige gevallen is dit zelfs een échte klantvraag voor een potentiele nieuwe klant van Deloitte. Doordat je aan de slag gaat met de case en daarin begeleid wordt door verschillende Deloitte professionals ervaar je hoe het is om bij Deloitte te werken.

Selectie

Afhankelijk van de business course is er een selectiedag in Nederland en een kick-off (onder begeleiding van Deloitte professionals) in Nederland. In het geval van de Tax Business course dien je ook rekening te houden met voorbereidende werkzaamheden voor aanvang van de trip.

All work, no play? No way!

Er wordt een case behandeld, een klant bezocht en aan je persoonlijke ontwikkeling gewerkt. Zo stel je leerdoelen voor jezelf op, waar we gedurende de Business Courses regelmatig op terug komen. Dit alles om het beste uit jezelf en elkaar te halen. Naast hard werken aan de case en persoonlijke ontwikkeling is er uiteraard ook ruimte voor fun. Zo hebben wij tijdens andere Business Courses diverse acitiviteiten gedaan, zoals een Trabant rally en een fietstour door de stad, een esape room bezocht en we zijn uitgeweest naar gave clubs. Op die manier leer je elkaar als groep in een hele korte tijd goed kennen.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen de Deloitte Business Courses ervaren hebben? Lees dan de blogs over de Business Courses.

Deloitte Business Courses

Consulting Business Course

Tijdens de Consulting Business Course ervaar je de veelzijdigheid van het werken als consultant van A tot Z. Beleef hoe het is om aan de hand van onze methodiek in een multidisciplinair team samen te werken aan een klantopdracht. Ondertussen geniet je van een kennismaking met Deloitte professionals, op een locatie in het buitenland.

Risk Business Course

Jouw kennismaking met Deloitte en het Risk Advisory vakgebied staat in deze Business Course centraal. Samen werk je aan een inhoudelijke case, waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wordt er niet alleen hard gewerkt, maar maken we ook tijd om elkaar, en Bologna, te leren kennen.

M&A Business Course

Ga jij naar Madrid? Ben jij klaar voor de uitdaging en durf je buiten de comfort zone te stappen? Lees hier alle informatie over de M&A Business Course van Deloitte.

Audit Business Course

Tijdens onze Audit Business Course staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met Deloitte als ook de veelzijdigheid van het Accountancy vak centraal. Tijdens een case bij één van onze grote internationale klanten leer jij jouw kwaliteiten te benutten in een Audit die je van A tot Z meemaakt. In 2016 ging de Audit Business Course naar Boedapest.

Tax Business Course

Tijdens de Tax Business Course start jouw opdracht met het identificeren van de belangrijkste strategische doelstellingen en drivers van een bedrijf van wereldformaat. Daarna ga je als team aan de slag met de uitkomsten hiervan en werk je toe naar het optimaal aansluiten van de tax positie van dit bedrijf op haar strategische doelstellingen. In 2016 ging de Audit Business Course naar San Francisco.

Naar boven