Business Courses

Verleg je grenzen

In een korte periode kennismaken met de klanten, werknemers en werkzaamheden bij Deloitte? Ga dan mee op een van onze business courses. Tijdens onze business courses ga je samen met andere topstudenten aan de slag met een klantcase en ontdek je alles over werken bij Deloitte. En dat ook nog eens in een mooie stad in het buitenland!

Deloitte Business Courses

Consulting Business Course

Tijdens de Consulting Business Course ervaar je de veelzijdigheid van het werken als consultant van A tot Z. Beleef hoe het is om aan de hand van onze methodiek in een multidisciplinair team samen te werken aan een klantopdracht. Ondertussen geniet je van een kennismaking met Deloitte professionals, op een locatie in het buitenland.

Risk Business Course

Jouw kennismaking met Deloitte en het Risk Advisory vakgebied staat in deze Business Course centraal. Samen werk je aan een inhoudelijke case, waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wordt er niet alleen hard gewerkt, maar maken we ook tijd om elkaar, en Bologna, te leren kennen.

M&A Business Course

Ga jij naar Madrid? Ben jij klaar voor de uitdaging en durf je buiten de comfort zone te stappen? Lees hier alle informatie over de M&A Business Course van Deloitte.

Audit Business Course

Tijdens onze Audit Business Course staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met Deloitte als ook de veelzijdigheid van het Accountancy vak centraal. Tijdens een case bij één van onze grote internationale klanten leer jij jouw kwaliteiten te benutten in een Audit die je van A tot Z meemaakt.

Tax Business Course

Tijdens de Tax Business Course start jouw opdracht met het identificeren van de belangrijkste strategische doelstellingen en drivers van een bedrijf van wereldformaat. Daarna ga je als team aan de slag met de uitkomsten hiervan en werk je toe naar het optimaal aansluiten van de tax positie van dit bedrijf op haar strategische doelstellingen. In 2016 ging de Audit Business Course naar San Francisco.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven