Partnerships

CampZone

Deloitte is partner van CampZone, het grootste outdoor gaming event ter wereld in de vorm van een vakantie. Tijdens het event organiseert Deloitte een presentatie over threat hunting, een hardware hacking workshop en een Capture-The-Flag contest. Het partnership is onderdeel van Deloitte’s strategie gericht op innovatie en technologie en ondersteunt de zoektocht naar nieuw, technisch talent. De ontwikkelingen en groei van Esports bieden Deloitte de mogelijkheid om een jongere, en zeer technische doelgroep te bereiken.

Het event in Veghel duurt 11 dagen en er worden ruim 3.500 bezoekers verwacht. Naast de esports toernooien die er plaatsvinden, zijn er onder anderen sportactiviteiten, technical tinkering, barbecues en uiteraard een kampvuur. Het evenement is voorzien van een 10GBit internetverbinding die loopt over een lijn die zelfs 20GBit aan capaciteit heeft!

"CampZone is voor gamers een fijne, vertrouwde omgeving. Voor Deloitte een mooie kans om in contact te komen met deze unieke doelgroep"

Livestream en kaarten

Campzone vindt plaats van 26 juli tot en met 5 augustus 2019. Tijdens het event kun je een livestream bekijken via de website van CampZone. Kaarten zijn ook nog verkrijgbaar via de website

Naar boven