Carte Blanche

Wat zou jij doen als je Carte Blanche krijgt in je werk?

Heb je daar weleens over nagedacht? Wat als je carrière vanaf nu een blank canvas is? Je bepaalt zelf de kaders, invulling en uitdaging. Precies dat gevoel van bovenaan een piste staan die kraakvers is van de sneeuw, wakker worden op de eerste dag van een vakantie zonder plannen, of – groter – je eerste dag bij een nieuwe werkgever.

Er staat nog weinig vast, en het belangrijkste is: Wat wil jij? Wat ga je doen? Hoe ga jij impact maken?

Zoek jij een loopbaan die je zo snel mogelijk naar de top brengt? Dat kan bij Deloitte. Maar misschien streef je wel andere carrièredoelen na. Ervaring opdoen in het buitenland bijvoorbeeld, een start-up opzetten of je baan combineren met een extra opleiding? Bij ons is alles bespreekbaar. Wij geloven namelijk dat wanneer jij het beste uit jezelf kunt halen, onze klanten daar beter van worden. En wij dus ook.

What impact will you make?

Kom een stapje dichterbij: check welke baan bij jou past, leer ons kennen op een evenement, bekijk onze traineeships of lees meer over Deloitters via onderstaande blogs:

Het Carte Blanche moment van Marjolein

Als je idee commerciële potentie heeft en jijzelf het nodige doorzettingsvermogen, kun je met de slagkracht en het internationale netwerk van Deloitte echt iets bijzonders realiseren. Lees Marjolein's verhaal.

Carte Blanche in je werklocatie

Roland Swinkels, Manager Deloitte Risk Advisory, verruilde een paar maanden geleden zijn Deloitte-kantoor in Amsterdam voor onze vestiging in New York. Hoe ging hij op in deze nieuwe omgeving?

Carte Blanche betekent impact

Voor een goed, impactvol idee staan we altijd open. Rob kreeg de kans om een eigen ‘start-up’ onder de vleugels van Deloitte op te zetten. Lees hier zijn verhaal.

Naar boven