Cas Valstar

Al tijdens mijn studie in Groningen kwam ik erachter dat het cliché ‘het leuk vinden om met mensen te werken’ ook op mij van toepassing was. De vele nevenactiviteiten en bijbanen in de horeca gaven me veel energie en ik besloot meer diepgang te geven aan dit cliché middels een minor Human Resource Management.
 
Na mijn studie ambieerde ik een baan waarbij ik dat cliché kon combineren met mijn affiniteit: IT. Ik vond dit bij het werving- en selectiebureau Michael Page waar ik bijna 3 jaar heb gewerkt als IT Recruiter. Hier heb ik kennis gemaakt met het vak arbeidsbemiddeling en voor vele mooie organisaties mogen werken. Daarnaast begon ik de vele ontwikkelingen binnen de IT-wereld te volgen.  

In het voorjaar van 2018 werd het voor mij duidelijk dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging, die vond ik al snel bij Deloitte. In september 2018 ben ik gestart als Senior Recruiter binnen Consulting, waar ik me richt op de Service Lines SAP en Oracle.

Verder kan je me vinden op het voetbalveld of op een racefiets. Op een normale fiets zie je me ook, in dat geval veelal richting een goed restaurant of een gezellig café.

LinkedIn van Cas
E-mail Cas
Bel Cas: +31650055230

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven