Business Course Consulting

Schrijf je in voor 9 maart 2020

Van 6 t/m 9 mei vindt de Consulting Business Course plaats. Tijdens deze Business Course staat jouw ontwikkeling en kennismaking met Deloitte centraal. Samen werk je aan een inhoudelijke case bij één van onze internationale klanten, waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wordt er niet alleen hard gewerkt, maar maken we ook tijd om elkaar, en Rome, te leren kennen.

Als jij mee wil werken aan complexe projecten op het gebied van strategie, analytics, marketing, human capital en technology, dan ben je bij Consulting op de juiste plek. Bij Consulting adviseren bijvoorbeeld bij fusies en overnames, grote verandertrajecten en bij de ontwikkeling van medewerkers. Maar we weten ook alles over de nieuwste technologieën en de impact daarvan op de organisatie. Maak dus snel kennis met onze expertises.

Aanmelden

Leer Deloitte en Consulting kennen en geniet samen met ons van de Italiaanse hoofdstad! Meld je voor 9 maart 2020 aan en wie weet bemachtig jij een plek voor de Business Course.

Upload CV

Je schrijft je in, upload jouw CV en je ontvangt na de sluitingsdatum van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie

Online Assesment

Kom je in aanmerking voor een plek? Dan word je door ons gevraagd om binnen 5 dagen een online assessment te maken

Selectiedag

De dag na de deadline voor het maken van het assessment hoor je van ons of je dit succesvol hebt afgerond en of je wordt uitgenodigd voor de selectiedagen (16 en 17 maart, zorg dat je deze dagen vrij houdt). Tijdens deze dagen zullen we je vragen om 1 dagdeel langs te komen op ons kantoor in Amsterdam voor een gesprek en een case.

Meer informatie?

Neem contact op met één van onze recruiters:

Valerie Schoorlemmer
Tel.: +31 (0)88 288 1378
E-mail: vschoorlemmer@deloitte.nl

Marjolein Huiberts
Tel.: +31 (0)88 288 3617
E-mail: mhuiberts@deloitte,nl

Naar boven