Consulting

Business & Economics

Bij Business & Economics kijken we vanuit verschillende perspectieven naar de processen van organisaties. We helpen organisaties om te bepalen hoe ze de strategie zo effectief mogelijk uit kunnen voeren. Progressieve organisaties die willen inspelen op de voortdurend veranderende economie en samenleving, hebben toekomstgerichte adviseurs nodig die ze wegwijs maken in de complexiteit en helpen een positieve impact te leveren.

Ben ik geschikt?

Als je een achtergrond hebt in Business & Economics, kun je eigenlijk bijna overal terecht! Dat is mooi, maar kan het ook lastig maken om een baan te vinden die aan je wensen voldoet. Gelukkig heeft Deloitte veel mogelijkheden, dus er is zeker een functie die bij jouw profiel past.

Je wordt de vertrouwde adviseur van je klanten. In samenwerking met hen en hun teams help je ze duidelijke en strategische keuzes te maken om vorm te geven aan hun ambities en duurzame groei te stimuleren in een wereld die wordt gekenmerkt door technologische, regelgevende en bredere ontwrichting. Je weet wat projectmanagement inhoudt en bent klaar om te handelen op de unieke momenten die bepalend zijn voor toekomstig succes.

  • De carrière van Morris bij Deloitte Consulting

Het team waar je deel van uitmaakt, streeft naar een drastische verbetering van de bedrijfsprestaties. Je combineert je focus op processen met kennis van geavanceerde technologieën zoals robotica en cognitieve technologie. Je gebruikt innovatieve en datagestuurde tools en technieken om prestaties te analyseren, verbeteringsinitiatieven te identificeren en deze te implementeren bij de grootste bedrijven in diverse sectoren.

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

Als consultant bij Business & Economics kun je op strategisch niveau werken. Je helpt klanten hun strategische richting te bepalen en belangrijke keuzes te maken, zowel voor de hele onderneming als voor specifieke business units of geografische gebieden. Je bent ook in staat zakelijke capaciteiten te identificeren en te prioriteren om organisatorische strategieën te onderbouwen en om groei en transformatie te stimuleren.

Als je werkt op operationeel niveau, help je je klanten om nieuwe groeikansen te benutten, de kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en te anticiperen op de voorkeuren van de consument. Je helpt organisaties bij de onderlinge afstemming van hun business units door besturen, locaties en bedrijfspraktijken in de hele onderneming te integreren om zo transformatieve prestatieverbeteringen te realiseren. 

Ik kan zeggen dat ik nooit spijt heb gehad van mijn keuze voor de Business & Economics kant, omdat het me heeft geleid tot zowel waar als wie ik nu ben.
Lees meer

In welk team je start, hangt af van je interesses en achtergrond. Dit zijn onze Business & Economic teams:

  • Strategy & Business Design
  • Customer Strategy & Applied Design
  • Sales & Service Transformation
  • Business Model Transformation
  • Business Process Transformation
  • Organization Design
  • Program Leadership
  • SAP
  • Oracle

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met alle interessegebieden.

Naar boven