Consulting

Design

Binnen de creatieve afdeling Design bepalen we de beste manier om het merk en de behoeften van een klant visueel te vertegenwoordigen. Je ontwikkelt sterke relaties met klanten en zorgt voor voortdurende verbeteringen van onze creatieve mogelijkheden. Zo werk je aan het ontdekken, ontwerpen en testen van de transformatiestrategieën en innovatieportfolio's van klanten.

Ben ik geschikt?

Heb je een achtergrond in design en wil je jouw kwaliteiten als ontwerper blijven ontwikkelen? Wil je leren hoe je visuele en interactieve analytische oplossingen kunt ontwerpen en ontwikkelen en hoe je een design thinking methode kunt beoefenen? Of wil je jouw UX vaardigheden inzetten voor onze klanten? Als je op al deze vragen ja hebt geantwoord, dan ben je hier op de juiste plek!

Sluit je aan bij ons dynamische en diverse team en werk samen met enkele van de grootste en meest complexe organisaties om ze te helpen hun gebruikerservaring te ontwerpen en definiëren. Van onderzoek en planning tot ontwerp en levering: wij zijn betrokken bij elk aspect van het ontwerp.

  • Deloitte Digital: visual designer Dafne Baars

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

Als je een functie hebt binnen het Design team, ook wel Customer Strategy & Applied Design genoemd, dan richt je je op de stem van de klant. Je werkt dan aan het verbeteren van de user experience en betrokkenheid tijdens de levenscyclus van de klant. Je zult het bewustzijn van de markt voor geavanceerde technologieën gebruiken om mogelijkheden en oplossingen te definiëren die zijn ontworpen om klanten te helpen effectiever in contact te komen met hún klanten via diverse kanalen.

In je rol als designer kun je je creatieve geest de vrije loop laten. Jouw vaardigheden op het gebied van projectmanagement en adviesverlening komen van pas wanneer je, samen met ontwikkelaars en ontwerpers, je klanten op een flexibele wijze adviseert en ondersteunt bij het maken van design gerelateerde keuzes.

Door mijn werkzaamheden draag ik bij aan de maatschappelijke impact van Deloitte. Het geeft mij een trots gevoel als ik zie dat een van mijn ontwerpen impact maakt.
Lees meer

Je kunt ook werken als integrator tussen zakelijke behoeften en technologische oplossingen. Ben je meer geïnteresseerd in UX design? Dan kun je oplossingen voor de gebruikerservaring ontdekken en ontwerpen die passen bij het platform dat wordt gebouwd of gebruikt.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met alle interessegebieden.

Naar boven