Consulting

Finance

Finance is niet meer alleen de bewaker van de cijfers. Finance wordt steeds belangrijker en moet betrokken worden bij de bedrijfsactiviteiten, met gebruikmaking van de nieuwste technologie om verandering te stimuleren. Als marktleider heeft onze financiële praktijk uitgebreide mogelijkheden om organisaties te helpen complexe financiële en economische uitdagingen op te lossen.

Ben ik geschikt?

Als je goed bent met analytische gegevens, een kritische instelling hebt en de beste resultaten voor je klanten nastreeft, dan hebben we misschien wel een plek voor jou in ons team! Je hebt goede vaardigheden op het gebied van projectmanagement, werkt probleemoplossend en je legt de lat voor jezelf en je collega's hoog tijdens het werk. Op deze manier krijg je de best mogelijke resultaten.

Op mijn eerste werkdag mocht ik meteen mee naar een klant en werd ik betrokken bij een complexe carve-out.
Lees meer

Impact en waarde zijn de drijfveer achter alles wat we doen. Jij maakt dan ook deel uit van een divers team dat zichzelf uitdaagt om eenvoudige oplossingen te bieden voor complexe problemen. Vanaf de eerste dag werk je rechtstreeks met de klant, waarbij je gebruikmaakt van je vaardigheden, kennis en expertise. Omdat zowel onze klanten als wijzelf er baat bij hebben wanneer jij groeit als professional, moedigen we je aan om te blijven leren en je verder te ontwikkelen met het grote aanbod leermogelijkheden dat Deloitte biedt. Daarnaast leer je constant van je collega's doordat we in multidisciplinaire teams werken.

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

Bij Finance komt veel meer kijken dan de meeste mensen denken. Als consultant in een Finance team heb je diverse taken die je uitdagen om voortdurend innovatieve bedrijfsresultaten te leveren. Samen met je collega’s vertalen jullie cijfers naar actie voor het bedrijf van een klant.

Als je op strategisch niveau werkt, houd je je bezig met het identificeren, definiëren en implementeren van strategische keuzes om de richting van de financiële afdeling van onze klanten te veranderen of verbeteren. Je kunt je richten op operationele, zakelijke of strategische financiën, terwijl je de financiële processen op de meest effectieve en efficiënte manier uitvoert en ontwerpt.

Finance vanuit een technologisch perspectief betekent dat je de bedrijfsprestaties en aandeelhouderswaarde stimuleert en tegelijkertijd de operationele efficiëntie van de financiële organisatie verbetert. Je kunt ook procesverbeteringen ontwikkelen en implementeren voor ERP-softwaremodules (SAP/Oracle) binnen Finance.

In welk team je start, hangt af van je interesses en achtergrond. Dit zijn onze Finance teams:

  • Merger & Acquisitions
  • Operational Finance
  • Business Finance

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met alle interessegebieden.

Naar boven