Consulting

Human Capital

Als jij ervan houdt om klanten uit te dagen met betrekking tot hun HR-strategieën en ze wil voorbereiden op de toekomst van het werk, dan is Human Capital jouw place to be. Jouw werk verandert hun HR-strategie, HR-afdeling en organisatieontwerp. Je kunt met diverse onderwerpen aan de slag gaan. Zo kun je een impact maken op het leer- en ontwikkelingsperspectief van je klanten, hun projectmanagement optimaliseren of je richten op verandermanagement met een focus op de menselijke kant van het bedrijf.

Ben ik geschikt?

Je werkt intensief samen met je klanten en bent ze ook altijd een stap voor. Voor elk project is een specifieke aanpak nodig en daarvoor zijn de juiste kennis en vaardigheden vereist. Ben jij gemotiveerd om bij te dragen aan de verandering van organisaties en ze te helpen zich te verbeteren ten behoeve van het personeel en de werkplek? En dat terwijl jij je eigen analytische en adviserende vaardigheden voortdurend verder ontwikkelt? Dan is dit misschien iets voor jou. Bij Human Capital blijven we zowel de organisatie van onze klanten als onze eigen organisatie verbeteren met een op maat gemaakte werkwijze voor elke klant.

Binnen Organization Transformation ben ik als technicus een vreemde eend in de bijt, maar die identiteit is ook mijn kracht.
Lees meer

Werken bij ons betekent dat je deel uitmaakt van een groep jonge, ambitieuze, slimme en sociale mensen. Je werkt samen met je collega's en de klant naar het eindresultaat. We motiveren, overtuigen en coachen elkaar graag in een bepaalde richting. Ook is er voldoende ruimte om je collega's uit te dagen en jezelf te ontwikkelen tot een ervaren en gespecialiseerde consultant. Wij geloven in ‘Work hard, play hard', van samen sporten tot samen iets drinken of op reis gaan.

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

Bij Human Capital richt je je op HR-transformatie, organisatietransformatie of personeelstransformatie. Over het algemeen help je klanten met complexe projecten die veel impact hebben op mensen. Je verandert de HR-functies (inclusief HR-technologie) en de bedrijfsmodellen en draagt bij aan de employee experience door de interne communicatie aan te sturen of de leer- en ontwikkelingsmogelijkheden te optimaliseren. Daarnaast kun je je ook specialiseren in projectmanagement.

Als je werkt aan de strategische kant van Human Capital, dan houd je je bezig met het definiëren van de strategie van klanten gericht op de medewerkers en HR, het vormgeven van de employee experience door middel van technologie en het ontdekken van nieuwe manieren van werken. Je kunt onder andere gaan werken met onderwerpen als: Talent Strategy, Learning Strategy en Change Management. Je definieert strategische ambities en helpt klanten om deze te realiseren door een transformatietraject op te zetten dat duurzame verandering bevordert. Tot slot kun je de manier waarop organisaties hun mensen aantrekken, leiden, managen, opleiden en belonen, veranderen om zo de 'strijd om talent' te winnen.

Binnen de HR Technology teams zijn er mogelijkheden voor een meer technische functie. In deze teams werk je aan ontwerpen, implementaties en integraties van SAP/SuccessFactors of Workday. Deze HCM-cloudoplossingen transformeren de HR-functie, het HR-bedrijfsmodel, de dienstverlening en de algemene employee experience.

  • Deloitte Consulting - Human Capital

In welk team je start, hangt af van je interesses en achtergrond. Dit zijn onze Human Capital teams:

  • HR Strategy & Service Delivery
  • Workday
  • SAP/Success Factors
  • Change
  • Organization Design
  • Program Leadership
  • Learning Solutions
  • Talent, Rewards & Well-being

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met alle interessegebieden.

Naar boven