Consulting

Marketing

Bij marketing draait het om het opbouwen van een goede relatie met klanten en het handhaven van het juiste imago door te communiceren met inhoud die past bij de identiteit van de organisatie. Binnen onze afdeling Marketing stimuleren we de menselijke ervaring. Dit omvat alles wat we doen voor onze mensen en elk resultaat dat we leveren voor onze klanten. Onze medewerkers hebben unieke kwaliteiten, uiteenlopend van creativiteit, design, reclame en branding tot strategie, platforms en oplossingen.

Ben ik geschikt?

Innovatie is cruciaal voor ons en daarmee willen we ook voorop blijven lopen. Klanten kiezen ervoor om met ons samen te werken vanwege onze kennis van klantstrategie, marketing en de digitale klant. Wij hechten veel waarde aan de nieuwste ontwikkelingen en trends en daarom is het essentieel dat je op de hoogte bent hiervan. Zo kun je jouw kennis delen met je klanten. Je klanten zijn divers en je krijgt uiteenlopende opdrachten, dus je moet creatief kunnen denken en flexibel kunnen werken. Op deze manier blijft je baan uitdagend.

Je maakt deel uit van een team waar je altijd terecht kunt met vragen of als je gewoon samen iets leuks wil doen. Je krijgt de juiste ondersteuning en je kunt veel van je collega's leren. Omdat jouw kennis essentieel is voor onze klanten, moedigen we je aan om je te blijven ontwikkelen via door jou gekozen geavanceerde leermethoden zoals cursussen of e-learnings.  Als persoon heb je sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden, affiniteit met technologie en een passie voor digitalisering, net als de rest van ons team. Hier zul je direct te weten komen waar jijzelf staat en wat jouw sterke punten zijn.

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

Onze afdeling Marketing opereert op strategisch en technisch niveau. Je brengt je kennis van marketing en sales in de praktijk op verschillende niveaus.

Als je op strategisch niveau werkt, help je klanten met het ontdekken en ontwerpen van klanttransformatiestrategieën voor de toekomst van hun bedrijf aan de hand van inzichten om groei te bevorderen. Je kunt ook de behoeften van de klanten van onze klanten identificeren om te profiteren van gerichte segmentatie, op waarde gebaseerde prijzen, marketingorganisatie en technologische mogelijkheden.

Als marketeer bij Deloitte zorg ik ervoor dat (toekomstige) klanten ontdekken welke kennis Deloitte in huis heeft.
Lees meer

Heb je een technische achtergrond? Dan bestaat jouw werk uit het ontwerpen en implementeren van de sales- en service-ervaringen, -mogelijkheden en -architecturen die nodig zijn om klantstrategieën te ontwikkelen. Ook houd je je bezig met procesverbeteringen ontwikkelen, implementeren en testen voor CRM (Salesforce)-softwaremodules.

In welk team je start, hangt af van je interesses en achtergrond. Dit zijn onze Marketing teams:

  • Customer Strategy & Applied Design
  • Advertising, Marketing & Commerce
  • Sales & Service Transformation

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met alle interessegebieden.

Naar boven