Consulting

Science & Engineering

Binnen Science & Engineering creëren we impactvolle oplossingen voor klanten door middel van op maat ontwikkelde systemen, weinig gecodeerde platforms, platformintegratie of applicatiemodernisering. Ook helpen we de meest vooruitstrevende bedrijven te profiteren van de transformatiemogelijkheden van de cloud door klanten te ondersteunen bij een volledige toepassing van IoT, zowel lokaal als in de cloud, zodat ze concurrentievoordelen kunnen behalen.

Ben ik geschikt?

Voor dit profiel zoeken we iemand die kritisch kan denken, analytische en probleemoplossende vaardigheden heeft en innovatie als prioriteit heeft. Je hebt creatieve ideeën om problemen op te lossen en je ontwikkelt nieuwe ideeën. Voor het moderniseren van onmisbare applicaties ga je volledig geautomatiseerd te werk en maak je gebruik van de meest geavanceerde tools en technologie. Met de combinatie van genoemde soft skills en hard skills pas je uitstekend in een van onze Science & Engineering teams.

Binnen Science & Engineering werk je nauw samen met je gemotiveerde collega's die altijd bereid zijn je te helpen. We stimuleren elkaar om optimaal te presteren en daarom moedigen we je aan om je te blijven ontwikkelen.

  • Van de TU naar Deloitte - Katja Smoor

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

Je werkt met diverse soorten klanten, allemaal met verschillende behoeften en wensen. Kortom: uitdagend werk! Je kunt bijvoorbeeld IoT/Industry 4.0-strategieën en roadmaps definiëren of bedrijfstransformaties aansturen die mogelijk worden gemaakt door IoT/Industry 4.0. Daarnaast gebruik je jouw kennis om de architectuur voor het applicatielandschap van de klant te beoordelen, ontwerpen en optimaliseren, om zo een waardevol resultaat te behalen. Terwijl je maatwerk levert voor de functionele eisen van de klant en zorgt voor de integratie van de oplossing met andere systemen, vertaal je ook (redelijk tot zeer complexe) zakelijke eisen naar functionele en technische oplossingen voor één of meer applicaties.

Mijn werk bestaat o.a. uit programmeren, meetings, systeemontwerpen, architectuur, zelfontwikkeling en vooral gezelligheid!
Lees meer

Er is nog veel meer te doen! Afhankelijk van je kwaliteiten en waar je het beste in bent, kun je ook oplossingen ontwerpen, implementeren en beheren voor op maat ontwikkelde systemen, platformintegratie en applicatiemodernisering om de capaciteiten van belangrijkste bedrijfsactiviteiten mogelijk te maken. Je stelt klanten in staat om de transformatiemogelijkheden van de cloud te realiseren als een verrijkende kans en concurrentievoordeel voor het bedrijf. Of je ontwerpt grootschalige innovatieve oplossingen en geïntegreerde systemen om te voldoen aan de dynamische behoeften van klanten voor de hele cyclus van advies, implementatie, optimalisatie en exploitatie.

In welk team je start, hangt af van je interesses en achtergrond. Dit zijn onze Science & Engineering teams:

  • Digital Customer Engineering
  • Systems Engineering
  • Cloud Engineering

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met alle interessegebieden.

Naar boven