Consulting

Strategy & Operations

Wil jij je verdiepen in interne en externe strategische vraagstukken? Dan is Strategy & Operations jouw plek. Bij ons verdiep je je in onderwerpen zoals 'market entry strategies', fusies en overnames, advies aan CFO’s en financiële functies, maar ook organisatieontwerp en reorganisatiestrategieën. Een dynamisch werkveld dus, met klanten in grote (inter)nationale organisaties in verschillende markten, zoals Financial Services, Manufacturing, Consumer Business en Public Sector.

  • Deloitte Consulting - Strategy & Operations

Strategy & Operations & Innovatie

Innovatie is voor ons een van de belangrijkste pijlers. Zo is CFO Services actief in het opstarten van initiatieven rondom Tooling (in samenwerking met Tooling leveranciers en start-ups), Analytics (big data en financiële analyses) en het voeren van rondetafelgesprekken.

Strategy & Operations & Uitdagend werk

Wij werken in de disciplines: Strategy, Supply Chain, Operation Excellence, CFO Services en Real Estate Consulting. Bij al deze afdelingen lever je advies of begeleid je een implementatie voor de hogere managementlagen van vooraanstaande bedrijven. Taken die bedrijven niet zelf kunnen uitvoeren door gebrek aan kennis of capaciteit, pakken wij op. Bij ons krijg je de kans om binnen een kort tijdsbestek te werken voor verschillende bedrijven.

“Vrouwen met ambities. Daar kunnen we er bij Deloitte niet genoeg van hebben.”
Lees meer

Strategy & Operations & Learning & Development

Wij hebben een uitgebreid learning curriculum. Training on the job is het belangrijkst, maar je krijgt ook trainingen via live sessies, e-learnings en "move-on-up" programma’s. Ook reguliere studies zijn mogelijk, zoals RC of RA. Daarnaast kun je trainingen volgen van andere disciplines binnen Consulting, zoals Technology en Human Capital.

Strategy & Operations & Informele en collegiale werkomgeving

Onze klanten variëren van de grote multinationals tot de Nederlandse midden- en kleinbedrijven. We werken voor de sectoren private, public en financial services. Vanuit kleine teams (1-5 mensen), maar ook in grote projecten met teams van meer dan 10 collega’s. Dit brengt een heel andere werkdynamiek met zich mee. Maar of je nu in een klein of een groot team werkt, de sfeer is altijd informeel, toegankelijk en lekker nuchter. We helpen elkaar en maken ook tijd voor sociale activiteiten, van samen sporten tot borrels.

Monitor Deloitte

Hoe kan een nieuwe markt het beste worden betreden? Hoe kan opnieuw groei worden behaald in een dalende markt? Kan een overname leiden tot een verbeterde concurrentiepositie? Dit zijn vragen die Monitor Deloitte oplost voor haar klanten. Samen met klanten uit verschillende industrieën bespreken wij ‘out of the box’ strategische opties waarbij ons toptalent de kans krijgt direct klantcontact te hebben op diverse niveaus.

Lees meer over Monitor Deloitte

Bekijk alle vacatures bij Monitor Deloitte

Supply Chain Strategy

Bij Supply Chain Strategy ben je onder andere bezig met het definiëren van een corporate supply chain strategie en een top level supply chain ontwerp, waarbij tax-efficiency een speerpunt is. Daarnaast zijn het ontwerpen en invullen van een efficiënt en flexibel productie- & distributienetwerk en het optimaliseren van logistieke stromen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Het verbeteren van de vraagvoorspelling van de consument, zodat het aanbod van producten in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats en tegen een vooraf overeengekomen servicegraad mogelijk is, inclusief de productieplanning en het vinden van de juiste balans tussen kosten en customer service levels zijn ook thema’s die deel uitmaken van de service line Supply Chain Strategy.

Bekijk alle Supply Chain Strategy vacatures

CFO Services

Wil je operationele effectiviteit, efficiency en op control gerichte financiële managementproblemen oplossen? Of hou je je graag bezig met strategische vragen op financieel gebied? Bij CFO services kan het allebei.

Lees meer over CFO Services

Bekijk alle vacatures bij CFO Services

Real Estate Consulting

Binnen Real Estate Consulting adviseer je vastgoedbedrijven, -eigenaren en gebruikers bij strategie-, portefeuille- en organisatievraagstukken. Dit doen we binnen de publieke en private sector, niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Je helpt klanten met het realiseren van structurele performanceverbetering van de vastgoedportefeuille en organisatie. Het type opdrachten varieert van lange termijn strategievorming en business model design; het vormgeven en begeleiden van een reorganisatie of fusie; het analyseren en optimaliseren van de vastgoedportefeuille; het ontwerpen van processen en strategische samenwerkingsverbanden; tot en met het begeleiden van de daadwerkelijke implementatie. Om bij te blijven in de dynamische vastgoedmarkt, verdiep je je in de consequenties van relevante trends en ontwikkelingen in alle segmenten van de vastgoedsector. Ben je geïnteresseerd in Real Estate en wil je weten wat Deloitte nog meer doet op dit vakgebied?

Lees meer over Real Estate bij Deloitte

Bekijk alle Real Estate vacatures

Business Model Transformation

Als Business Model Transformation consultant bij Deloitte help je klanten om nieuwe groeikansen te realiseren, kosten te reduceren, efficiency te verbeteren en veranderende klantwensen voor te blijven. Met de inzet van ons brede scala aan specialismen (enterprise model design, strategic cost reduction, global business services, outsourcing, real estate en location strategy), help jij klanten om de strategische richting te bepalen, uit te voeren en hun business performance drastisch te verbeteren. Business Model Transformation biedt maatwerkoplossingen aan van strategie tot en met implementatie. We zetten onze diepgaande industriekennis in om de meest complexe uitdagingen aan te gaan. Natuurlijk werken we hier in nauw samen met onze collega’s, zowel binnen Strategy & Operations Consulting als daarbuiten.

Bekijk alle Business Model Transformation vacatures

Operational Excellence

Als consultant in het Service Operations team draag jij bij aan het verbeteren van de operatie in het hart van de organisatie van onze klanten, waar je de core processen efficiënter en effectiever maakt. Je helpt de klanten hun strategie in praktijk te brengen en verbetert hierbij niet alleen hun interne organisatie, maar creëert tevens direct waarde voor de klanten van onze klanten. Als consultant binnen Service Operations gebruik je innovatieve en data gedreven tools en technieken om performance te analyseren, verbeterinitiatieven te identificeren en deze vervolgens ook te implementeren bij de mooiste bedrijven in de verschillende industrieën.

Bekijk alle Operational Excellence vacatures

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven