Consulting

Supply Chain

Doordat de grenzen vervagen, de regelgeving voortdurend verandert en nieuwe producten vaker dan ooit op de markt worden gebracht, is supply chain een kritische succesfactor geworden. Door supply chain strategieën en capaciteiten van wereldklasse te ontwerpen en te implementeren help je onze toonaangevende klanten om hun waardeketens om te vormen tot een concurrerende differentiator in de markt.

Ben ik geschikt?

Als consultant bij Supply Chain draag je bij aan het team met jouw scherpe en frisse blik. Je bent in staat je expertise te delen om de groei van onze toonaangevende supply chain praktijk te ondersteunen. We helpen onze klanten om de meest uitdagende problemen met de toeleveringsketen op te lossen in een omgeving waar alle teamleden, op elk niveau, actief bijdragen én leren en plezier hebben. Samen met een goed presterend team ontwerp en lever je hoogwaardige toeleveringsstrategieën en -capaciteiten voor onze klanten, terwijl je tegelijkertijd ook je eigen vaardigheden verbetert.

  • Deloitte Consulting Strategy & Operations Supply Chain Strategy

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

Binnen het Supply Chain team richt je je op de strategische of technologische kant van het werk. Wat je taken zijn, hangt af van je interesses en achtergrond.

Als jij de focus wil leggen op de strategie, dan is het jouw taak om te bepalen wat de meest effectieve strategie is om het juiste product op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen. Hierbij pak je de meest uitdagende vragen van onze klanten aan en hanteer je als uitgangspunt de vraag hoe zij kunnen voldoen aan de verwachtingen van hún klanten op het gebied van dienstverlening. Of je kunt geïntegreerde oplossingen voor de bedrijfs- en toeleveringsketenplanning ontwikkelen, waarbij de eisen van klanten, de activa van de toeleveringsketen en het werkkapitaal op elkaar worden afgestemd voor verbeteringen die zijn geïntegreerd met de commerciële en financiële afdeling.

Het mooie van Deloitte is dat we hard kunnen werken aan een gaaf project, maar dat we ook zeker onze successen vieren.
Lees meer

Je kunt ook werken aan de technische kant van de supply chain. Je stimuleert dan de bedrijfsprestaties en de aandeelhouderswaarde en verbetert de operationele efficiëntie van de financiële organisatie. Of je kunt procesverbeteringen ontwikkelen en implementeren voor ERP-softwaremodules (SAP/Oracle) binnen de toeleveringsketen.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met alle interessegebieden.

Naar boven