Consulting

Technology

Zoek je een baan waarbij je veel verschillende (technologische) bedrijven van binnenuit kunt ervaren? Dan ben je bij Deloitte Technology helemaal aan het goede adres. Door korte (één maand) en lange opdrachten (zes tot twaalf maanden) leer je veel verschillende bedrijven kennen en ontwikkel je je razendsnel.

 • Deloitte Consulting Technology

Technology Consulting

Het team van Technology adviseert toonaangevende publieke en private cliënten op het snijvlak van business en IT. In de volle breedte van ICT advisering houden wij ons bezig met het formuleren en implementeren van complexe high level IT-strategieën, het opstellen van business-, informatie- maar ook standaardapplicaties zoals SAP of Oracle, technische architecturen, enterprise content management, Business Intelligence, internettechnologie en maatwerk systeemontwikkeling. Overkoepelend doen wij programma management, enterprise portfolio management en richten wij independent en intelligent project management offices in.

Technology Consulting & Innovatie

Wij vinden innovatie erg belangrijk en lopen graag voorop. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor ons, vanwege onze kennis op het gebied van bijvoorbeeld data analytics en cybersecurity. Uiteraard loopt Technology Consulting daarin voorop. Wij hechten veel waarde aan de laatste ontwikkelingen en trends en vinden het belangrijk dat iedereen de laatste trends meekrijgt. Die kun je dan weer delen met je klanten.

Technology Consulting & Uitdagend werk

Doordat je voortdurend bij nieuwe klanten over de vloer komt en aan andere opdrachten werkt, moet je snel kunnen schakelen. Dat maakt werken bij ons uitdagend. Wij bieden je eigenlijk een intercompany traineeship, waarbij je veel begeleiding krijgt van ervaren managers. Als ervaren developer lever je echt maatwerk aan mooie klanten.

'Mijn promotieonderzoek in de sterrenkunde heb ik hier vertaald naar methoden om insights uit grote hoeveelheden data te halen.'
Lees meer

Technology Consulting & Learning & Development

De basistraining op competenties is erg goed. Je leert jezelf meteen kennen. De vervolgtrainingen bepaal je helemaal zelf. Hiervoor krijg je bij ons voldoende ruimte. De training is dus altijd op maat. Daarnaast leer je veel van de bedrijven en kennisinstellingen die samen met ons in de regio Eindhoven een groot ecosysteem vormen op het gebied van technologie.

Technology Consulting & Informele en collegiale werkomgeving

Doordat de gemiddelde leeftijd bij Deloitte onder de 30 ligt, heb je veel leeftijdgenoten om van te leren, maar ook om sociale activiteiten mee te ondernemen. Van samen sporten tot borrels en uitjes. Onze faciliteiten zijn optimaal, zodat je de focus kunt leggen op je werk en niet wordt afgeleid door bijzaken. Daarnaast staat de deur bij ons altijd voor je open – voor vakgerichte vragen, maar ook voor gezelligheid.

'Ik werk binnen Deloitte samen met steengoede collega’s waaronder innovators, data scientists, engineers, creatieven en cyber securityspecialisten. In de toekomst zullen we ook door onze internationale samenwerkingen behoorlijk in kracht toenemen.'
Lees meer

Deloitte Digital

Bring us your challenges. We’ll help reimagine your future.

Deloitte Digital huisvest in het state of the art gebouw genaamd ‘The Edge’ op de Amsterdamse Zuid-As. Jouw rol is het bijdragen en visualiseren van alle aspecten van de digitale strategie van A-merken en bedrijven. Je zult invloed hebben in het vormgeven van de strategie, waarden en cultuur van het Deloitte Digital team. Denk over de landsgrenzen heen, zoals ook onze klanten doen. Onze wereldwijze praktijk kan je hulp vragen als je jouw ambities en kwaliteiten laat zien en horen.

Met een multidisciplinair team benaderen we de uitdagingen van onze klant. Solliciteer snel en inspireer ons! Dan doen wij hetzelfde. Wij focussen ons op marktkennis en organisatie, waar we de samenhang creëren tussen de business, creatie, technologie en security. Dat is de ruimte die we verkennen en invullen.

 • Wij zijn Deloitte Digital NL (We are Deloitte Digital, Netherlands)

SAP Solutions

Bij SAP Solutions werk je aan bedrijfstransformaties ondersteund door SAP ECC, S4HANA, Integrated Business Planning en de nieuwste innovaties. In deze transformaties staat het genereren van maximale waarde voor onze klanten binnen de gestelde tijdlijn centraal. Dit doen we door de strategische doelstellingen, proces verbeteringen en technologische innovaties met elkaar te combineren. Als consultant van SAP Solutions zul je bedrijven/processen transformeren aan de hand van onze beproefde Enterprise Value Delivery Methodiek, een methodiek die alle fasen van een project ondersteund. Het werk doe je samen met collega’s van verschillende nationaliteiten en disciplines bij vooraanstaande (internationale) bedrijven in alle industrieën.

Bekijk alle SAP Solutions vacatures

Oracle Solutions

Onze Oracle-praktijk adviseert en begeleidt klanten bij het effectief inzetten van Oracle softwareproducten. Van grootschalige, complexe ERP-implementatietrajecten – vaak met een internationaal en multidisciplinair karakter, waarbij business transformaties centraal staan – tot specifieke, innovatieve Cloud-oplossingen ter ondersteuning van Finance, Human Capital, Sales & Service processen. Deloitte onderscheidt zich in de markt (zowel profit als non-profit) door het aanbieden een unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen, industrietrends, verandermanagement, tax en risk services en loopt voorop in toepassen van de laatste technologische innovaties. Om nu en in de toekomst succesvol te blijven, zijn wij op zoek naar toptalent dat zich in deze wereld wil verdiepen en ontwikkelen. Kortom, een inspirerende en collegiale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Bekijk alle Oracle Solutions vacatures

Digital Customer Solutions

“We empower our clients to re-imagine how they connect and engage with their customers”

Bij Customer Solutions is het ons doel om wereldwijd herkend te worden als dé partner in digitale transformaties bij grote (internationale) organisaties. Met behulp van innovatieve CRM applicaties als Salesforce en daarbij aangrenzende customer engagement systemen, realiseren we state-of-the-art oplossingen voor onze klanten en verleggen we de grenzen in de markt. We onderscheiden ons dan ook door grondige industriekennis, analytische en creatieve vaardigheden gecombineerd met innovatieve technologische kennis.

Jij komt bij ons terecht in een multidisciplinair team waarbij je complexe vraagstukken rondom customer engagement processen zoals marketing, sales en service zal beantwoorden. Dit kan variëren van het faciliteren van workshops om klanten te ondersteunen in het opstellen van hun to-be processen, tot het ontwerpen en inrichten van een nieuw CRM platform zoals Salesforce, en het ontwikkelen van innovatieve maatwerk oplossingen in de Cloud.

Wat Customer Solutions zo leuk maakt is dat je snel verantwoordelijkheid zal krijgen over specifieke onderdelen binnen een project, uiteraard onder goede begeleiding van ervaren collega’s. Door onze projectmatige en agile wijze van werken zal je in korte tijd in aanraking komen met veel verschillende mensen, bedrijven en vraagstukken.

Bekijk alle Digital Customer Solutions vacatures

 • Deloitte in 30 seconds: meet Bernard Verhoeven

IT Strategy

 De IT Strategy-groep binnen Deloitte houdt zich onder meer bezig met de volgende werkvelden:

 • IT Strategy: het uitvoeren van strategische IT-studies;
 • IT Value Delivery: het adviseren over IT operating models en de ideale balans tussen supply costs, performance en risico’s;
 • IT Governance: het adviseren over IT-regievraagstukken;
 • IT M&A Advisory: het begeleiden van organisaties bij fusies en overnames en het uitvoeren van due diligences.

Onze adviezen geven we zowel aan Chief Executive Officers als Chief Information Officers. Regelmatig vormt zo’n advies het startpunt voor business enabled IT Transformations, die vaak samen met andere service lines gezamenlijk worden uitgevoerd.

Bekijk alle IT Strategy vacatures

 • Deloitte in 30 seconds: meet Karsten Woudstra

Program Leadership

Onze professionals beschikken over meer dan methodische kennis en ervaring in projecten, programma’s en portfolio’s. Ze zijn zich bewust van de gevolgen van de verandering, de relatie met de strategie en de onderlinge samenhang. Wij helpen graag organisaties succesvol te zijn in complexe transformaties. Vijf diensten staan daarbij centraal:

Project Portfolio Management (PPM) 

PPM helpt inzage te verkrijgen in de lopende projectportfolio, investeringen in lijn te brengen met strategische doelstellingen en de juiste keuzes te maken bij het stellen van prioriteiten.

Programme Delivery intelligent Programme Management Office

De Programma Management professionals hebben ruime ervaring in het ontwerpen, implementeren en aansturen van programma’s en Programma Management Offices (PMO’s). Deloitte’s intelligente PMO onderscheidt zich van een traditioneel PMO door (leveranciers)onafhankelijkheid, inhoudelijke betrokkenheid en een sterk proactieve houding om alle relevante zaken rond het programma op te pakken en daarmee het programmamanagement te ontlasten.

Benefits Management 

Deloitte heeft een aanpak ontwikkeld die naast het proces van Benefits tracking sterk stuurt op de verankering in de organisatie. Het is een gestructureerde aanpak voor het continu identificeren, kwantificeren, plannen, meten en bijsturen van opbrengsten.

Project Portfolio Management Software Solutions 

Door de toepassing van PPM software kan een belangrijke stap worden gezet in de verdere professionalisering van het managen van projecten en programma’s.

Programme assurance

Als onafhankelijke partij met ruime ervaring met programma’s en projecten in diverse marktsectoren kunnen wij onderzoeken uitvoeren op belangrijke momenten in het programma, zoals bij de initiatie, in faseovergangen en bij de overdracht van resultaten naar de organisatie.

Bekijk alle Program Leadership vacatures

Enterprise Architecture

De service line Enterprise Architecture adviseert over een adequate afstemming van bedrijfsprocessen op informatie, applicaties en integratietechnologie. Deze domeinen zijn voortdurend onderhevig aan veranderingen. Voor het beheerst doorvoeren van die veranderingen hanteren wij de Enterprise Architecture methode. Dit is een geïntegreerde aanpak waarin we kennis en expertise van Business Architecture, Business Process Analyse en Business Process Management in de publieke sector, de financiële dienstverlening en de industrie combineren met diepgaande ervaring met effectieve IT architectuur-oplossingen, Enterprise Content Management, Storage & Archiving, Middleware en andere integratietechnologieën, zowel in advies als bij implementatie.

Bekijk alle Enterprise Architecture vacatures

 • Deloitte in 30 seconds: meet Floris Jansen

Analytics & Information Management

De Analytics & Information Management practice van Deloitte Consulting levert dienstverlening in advies, strategie en implementatie op het gebied van Big Data Management, Data Discovery & Visualization en Advanced Analytics. Wij begeleiden onze klanten in de transitie naar “Insight Driven Organisation” (IDO) en helpen om dagelijkse informatie om te zetten naar actiegerichte inzichten. De analytische toepassing en het belang ervan zal in de komende jaren nog meer toenemen. De wereld wordt steeds complexer en beweegt sneller. Dit maakt het gebruik van de informatie en het begrijpen van de toegevoegde waarde van data steeds relevanter, maar ook complexer. Ons multidisciplinaire team houdt zich bezig met onderstaande relevante stromen binnen het domein van Analytics & Information Management:

 • Big Data Management (BDM)
  Alles rondom het verwerken van grote hoeveelheden data. De focus ligt hierbij op het ontwerpen en implementeren van oplossingen en processen die onze klanten helpen bij het begrijpen, opslaan, delen en beheren van hun (big) data.
 • Data Discovery & Visualization (DDV)
  Ontwerp en ontwikkeling van interactieve en geavanceerde visualisaties, management dashboards en selfservice analytics oplossingen, waarmee data wordt getransformeerd naar actiegerichte inzichten.
 • Advanced Analytics (AA): Toepassing van geavanceerde technieken zoals Artificial Intelligence (AI), Text Mining en Segmentatie om complexe data gedreven business vraagstukken op te kunnen lossen.

Bekijk alle Analytics & Information Managment vacatures

 • Deloitte in 30 seconds: meet Ron Bergers

 • Deloitte in 30 seconds: meet Anna Stoelwinder

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven