Cyber Rookie

Crack the case

Leuk dat je de uitdaging aangegaan bent in onze Cyber Game. Blijf oefenen om jouw hacker of crisis manager skills te verbeteren. Of leer van andere Cyber experts tijdens een van onze evenementen, zoals het capture the flag event.

Capture the flag event

Wil je jezelf verder ontwikkelen, schrijf je dan in voor een van ons capture the flag event op 2 maart 2019.

Schrijf je in
 

'Ons team van jonge, zeer gedreven collega’s is gewoon top. Werken bij zo’n grote corporate bevalt dus eigenlijk uitstekend. Dat je daarnaast ook nog iets terug kunt doen voor de maatschappij, motiveert alleen nog maar meer.’
Lees meer

Een baan met impact

Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

Groeien bij Deloitte?

Bekijk dan onze Cyber Risk pagina. Meer zien van werken bij Deloitte en op de hoogte blijven van nieuwe events? Volg ons op Instagram en Facebook.

Naar boven