” De overstap naar een innovatief bedrijf was de juiste keuze voor mij persoonlijk en voor mijn carrière. ”

Kimberly Feldman,
Senior Consultant Salesforce.

Kimberly Feldman werd in januari 2020 lid van het Digital Customer team van Deloitte, na vijf jaar wereldwijde ervaring als consultant. Ze laat organisaties graag zien hoe je transformaties in gang kan zetten met technologie en is dol op het plannen van gezamenlijke teamactiviteiten.

Kimberly studeerde Economie en Internationale Studies aan de Universiteit van Wisconsin-Madison in de US. Voordat ze ging studeren, deed ze een tussenjaar in Chili als uitwisselingsstudent via de Rotary International Youth Exchange. Tijdens haar studie bracht ze een zomer door in Noorwegen waar ze kort studeerde aan de internationale school van de Universiteit van Oslo.

“Ik begon mijn carrière bij een consultancy in de US. Ik werkte voor klanten in het Hoger Onderwijs en richtte me op het implementeren van HR- en beursmanagementsystemen bij onderzoeksinstituten en universiteiten in de hele US.

 

De work-life balance is hier prima, en er valt nog veel te ontdekken.

Na een paar jaar stapte ik over naar mijn volgende werkgever: een wereldwijde consultancy die de impact van de sociale sector vergroot met behulp van de cloud en mobiele technologie. Die organisatie wilde een vestiging openen in Amsterdam en vroeg of ik daarbij wilde ondersteunen. Dat was een interessante carrièrekans voor mij. In augustus 2018 verhuisde ik naar Nederland en vond het hier meteen geweldig.

Hoewel werken in die sector heel belangrijk is en veel voldoening geeft, zijn er ook veel interessante technologieprojecten in de commerciële sector. Ik wilde werken voor een innovatief bedrijf zoals Deloitte, waar je grootschalige projecten doet samen met de grote namen uit het bedrijfsleven.

Tijdens het sollicitatieproces had ik fijne gesprekken met diverse mensen en werd me duidelijk dat de overstap naar Deloitte de juiste keuze was voor mij persoonlijk en voor mijn carrière. Ik werd lid van het Salesforce team binnen Digital Customer en werk momenteel aan een intern project om de uitrol van Deloitte’s CRM-systeem te ondersteunen.

 

In mijn vorige baan in Nederland werkte ik vooral samen met andere expats, maar in mijn nieuwe rol bij Deloitte werk ik veel meer met Nederlanders en dat bevalt goed. Ik probeer Nederlands te leren. Gelukkig geven mijn collega’s me daar de kans voor, ze zijn heel geduldig met me.

Toen ik net begon bij Deloitte deed ik mee aan een trainingsdag voor nieuwe medewerkers uit alle functions, en daarna nog een paar trainingsdagen voor starters binnen Consulting. Niet lang daarna kreeg ik de kans om naar de Deloitte University te gaan, waar ik andere collega’s van Consulting ontmoette die op hetzelfde niveau werken. Deloitte zorgt ervoor dat nieuwe mensen een coach krijgen én een buddy, die me heel goed hielp tijdens de eerste weken op kantoor.

 

The Edge is een prachtige werkomgeving. In sommige ruimten lijkt het wel alsof je buiten bent, wat heel verfrissend is, en het is fijn om te werken in zo’n duurzaam gebouw. Ik woon middenin Amsterdam en vind het fijn dat hier zoveel gefietst wordt. Het kost me 15 tot 20 minuten om elke dag naar kantoor te fietsen. Ik houd van de cultuur van onafhankelijkheid en vrijheid in Nederland. Er heerst een sfeer van vertrouwen tussen buren en de mensen in de buurt.

Vanuit mijn werk raak ik gewend aan het feit dat Nederlanders een stuk directer zijn dan Amerikanen. In de US verbloemen we weleens wat we bedoelen. Ik had geen idee hoe vaak ik dat doe tot ik hier kwam wonen. Het feit dat je hier kunt zeggen wat je denkt, op alle niveaus, zorgt voor een heel productieve werkcultuur.

De work-life balance is hier prima, en er valt nog veel te ontdekken. Als ik na mijn werk wil ontspannen, doe ik graag yoga of ga ik hardlopen. Het is heerlijk om door deze stad te rennen. Ook is het fijn om tijd door te brengen met vrienden en ik ben dol op koken. Hoewel er veel organisaties in Nederland zijn waar je mijn type werk kunt doen, denk ik dat Deloitte echt een heel bijzondere en unieke plek is om te werken!”

  • Durf jezelf te zijn. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Wij willen jou. De ware jij, met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. Zo creëren we een omgeving waarin iedereen erbij hoort, wordt gesteund en gehoord, en in staat is om een waardevolle, persoonlijke bijdrage te leveren.

Alle vacatures bij Consulting

Naar boven