Ideale Bijbaan Deloitte Tax

Een uniek programma waarbij je elke acht weken wisselt van fiscaal vakgebied

Start jouw fiscale carrière tijdens je studie met de Ideale Bijbaan, waarin je in zes maanden tijd drie verschillende teams ontdekt binnen Deloitte Tax. Hierdoor krijg je de kans om meerdere disciplines te ervaren.

Tijdens het programma doe je niet alleen relevante werkervaring op, maar word je ook ondersteund door middel van trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je vormt een hechte groep met je mede-Ideale Bijbaners.

Wanneer kun je starten?

We starten op 1 oktober met een gezamenlijke kick-off. Iedere periode van acht weken wordt afgesloten met een zogeheten Wisseldag. Deze dagen staan in het teken van jouw leerdoelen en het uitwisselen van ervaringen met de andere Ideale Bijbaners. Hierdoor leer je Deloitte nog beter kennen en krijg je trainingen op zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Elke Wisseldag sluiten we af met een leuke activiteit.

’IBB heeft me geholpen uit m’n comfortzone te stappen en de uitdaging aan te gaan. Ik vond het soms spannend om vragen te stellen, maar door dit te doen heb ik juist heel veel geleerd tijdens mijn IBB periode!'

Welke teams doen er mee?

Bijna alle Tax teams verspreid over Nederland doen mee aan de Ideale Bijbaan. Dit zorgt ervoor dat je in verschillende teams én op verschillende kantoren een kijkje kunt nemen. Hieronder een overzicht van de afdelingen:

Wat kan de Ideale Bijbaan mij bieden?

  • Je ontdekt drie verschillende Tax teams en kantoren in een half jaar;
  • Je start samen met andere medestudenten waardoor je meteen jouw netwerk verbreed;
  • Je wordt als Ideale Bijbaner onderdeel van het team en je ervaart hoe het is om bij een groot belastingadvies kantoor aan de slag te gaan;
  • Na de Ideale Bijbaan is er de mogelijkheid om als werkstudent te blijven of door te stromen in het Tax & Legal TOP Traineeship.

Schrijf je in voor de Ideale Bijbaan bij Deloitte Tax

Schrijf je in voor de Ideale Bijbaan bij Deloitte Tax. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze recruiters. 

Deborah Huls
E: dhuls@deloitte.nl
T: +31882880958

Kim Jap Tjoen San
E: kjaptjoensan@deloitte.nl
T: +31882884578

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven