” Deloitte is er echt op gebrand om jou verder te helpen ”

Leona Beets,
Consultant Audit Advisory Public Sector.

Zonder financiële achtergrond toch terechtkomen bij Deloitte Audit Advisory? Na een studie internationale volksgezondheid kiezen de meeste studenten voor een carrière bij een NGO of een baan als researcher. Maar Leona zoekt liever continue uitdaging. Vandaar dat zij onlangs de overstap maakte naar een interessante combi van health en finance bij Deloitte.

“De sprong in het diepe was best spannend”, vertelt Leona Beets (27). “Ik werkte als consultant en deed een opdracht binnen de GGZ. Een prima springplank, maar ik merkte dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Ik wil niet jarenlang hetzelfde blijven doen. Precies op het moment dat ik me realiseerde dat ik verder wilde groeien, kreeg ik via LinkedIn een berichtje van iemand binnen Deloitte Audit Advisory Public.

Wat bleek? Ze waren op zoek naar iemand die de adviespraktijk kon ondersteunen binnen het publieke domein. Dat ik geen financiële achtergrond had, was geen probleem. Ik wilde me er graag in verdiepen en bij Deloitte is altijd veel ruimte voor training en opleiding. Tijdens de sollicitatie klikte het zo goed dat ik met dit team de sprong wel durfde te wagen.”

 

Ook in coronatijd voelt starten bij Deloitte als een warm bad. Alles is perfect geregeld.

Per 1 april dit jaar ging Leona van start bij Deloitte. “Middenin de coronaperiode, dat was natuurlijk heel vreemd. Ik woon dichtbij het Deloitte-kantoor in Rotterdam. Toch ben ik er de afgelopen vijf maanden nog maar drie keer geweest. Twee keer voor een sollicitatie en een keer voor een meeting”, aldus Leona. “Gelukkig is Deloitte heel goed in de begeleiding van nieuwe medewerkers. Ook op afstand.

Er is veel aandacht voor de onboarding, HR neemt regelmatig contact op en binnen het team heb je een persoonlijke coach waar je met allerhande vragen terecht kunt. Alles is perfect geregeld. De overstap voelde daardoor alsnog als een warm bad. Binnen no time had ik het gevoel echt onderdeel van het team te zijn. Inmiddels heb ik een aantal keer een pubquiz georganiseerd voor de vrijdagmiddagborrel via Teams. Een leuke manier om elkaar een beetje beter te leren kennen.”

Binnen Audit Advisory Public gaat Leona met haar team de health care-tak opbouwen en investeren in analytics. “We doen nu gezamenlijk een audit analytics fellowship. Van Power BI en Tableau tot SQL, we leren allerlei technische skills om bijvoorbeeld van grote databestanden een correcte analyse te maken. Heel interessant. Op termijn kunnen we daarmee onze audit-collega’s op innovatieve wijze ondersteunen met gericht advies en nieuwe tools.”

Maar dat is niet het enige ontwikkeltraject dat Leona nu doet. Ze begint volgend jaar tevens met een postmaster registercontroller. “Ik doe nu de deficiëntievakken ter voorbereiding op de postmater. Na twee jaar werken is het weer even wennen in de schoolbanken. Maar het bevalt me prima. Ik krijg er volop energie van en blijk, zoals verwacht, de zakelijke en financiële kant erg leuk te vinden. Over drie jaar heb ik de opleiding afgerond en dan hoop ik op een grote opdracht als registercontroller bij een zorginstelling als het Erasmus MC.”

 

Onlangs verzuchtte een vriendin van Leona nog: ‘Een marathon lopen, een nieuwe hobby als wielrennen, je om laten scholen tot registercontroller. Je bent altijd maar op zoek naar nieuwe uitdagingen!’. “En dat is dan ook precies waarom ik hier zo goed op mijn plek ben”, lacht Leona. “Deloitte is er echt op gebrand om jou verder te helpen. Om te zorgen dat je groeit.

Iedereen naar een hoger niveau tillen, komt het gehele team ten goede. Er wordt in je geïnvesteerd en je wordt gezien als belangrijk onderdeel van de organisatie. En dat zorgt ervoor dat je zelf ook een stapje meer wilt doen. Bij Deloitte stimuleert iedereen elkaar en wordt het beste in je naar boven gehaald.”

  • Blijf groeien. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Jouw expertise is maakt ons succes, daarom zorgen we er voor dat je nooit stopt met groeien. Of het nu gaat om complex werk dat je doet of de mensen met wie je samenwerkt, je leert elke dag. We helpen je om je ambities op jouw manier te realiseren, waar je toekomst ook ligt.

Alle vacatures bij Audit

Naar boven