Deloitte Students Hockey Trophy

Ga jij de strijd aan met andere studenten? Schrijf je team nu in!

Let op! In verband met ontwikkelingen rondom COVID-19 wordt het toernooi verplaatst naar het najaar. Je kunt je daar al voor inschrijven. Lees hieronder verder.

Heb je vorig jaar de Deloitte Students Hockey Trophy gemist? Geen zorgen! In het najaar van 2020 organiseren we een nieuwe editie. Medio oktober (er volgt nog een specifieke datum) strijden teams om de felbegeerde kampioenstitel! Het toernooi vindt plaats bij SV Kampong in Utrecht. We starten met voorrondes en aan het einde van de dag wordt de finale gespeeld.

Jip Janssen, Xan de Waard, Billy Bakker en Mirco Pruyser, spelers van het Nederlands eftal, zullen ook aanwezig zijn. Show deze topspelers jouw skills en wie weet hebben ze nog goede tips voor jou!

Ik kijk ernaar uit om deze ervaring met jullie te delen op de Deloitte Students Hockey Trophy. En dat ook nog eens op mijn eigen club Kampong, hoe gaaf is dat!

Schrijf jouw team nu in

Strijd met jouw studententeam mee om een plek in de finale. Neem deel aan het herentoernooi (11-tegen-11), damestoernooi (11-tegen-11) of het toernooi voor de gemengde teams (7-tegen-7).

Geen actieve hockeyer meer? Geen probleem! Iedereen kan zich inschrijven, dus meld je nu aan met je (oud) huisgenoten, hockeyteam, jaarclub, bestuur, commissie of studievrienden en maak kans op de geweldige hoofdprijs.

Als teamcaptain schrijf je jouw team in via de onderstaande button. Na je inschrijving via deze button ontvang je een e-mail met een inschrijflink voor je gehele team en met meer informatie. Zien we jou in oktober in Utrecht? Doe mee!

Houdt de reistijd je tegen? Geef het aan bij je aanmelding, zodat wij vervoer kunnen regelen.

Inschrijven

Meer dan hockey!

Naast hockey is er volop tijd om te netwerken en Deloitte beter te leren kennen. Lees hieronder alle extra's van het Deloitte Students Hockey Trophy:

  • Geniet tijdens het toernooi van een drankje en een heerlijke barbecue.
  • Laat jouw technische skills/vaardigheden tijdens de wedstrijd analyseren.
  • Speel tegen studenten uit heel Nederland.
  • Dit jaar vindt het toernooi plaats op 1 locatie en op 1 dag.
  • Het toernooi wordt aangeboden door Deloitte. Je betaalt geen deelname fee.
Momenteel ben ik met een minor Risk management van Deloitte bezig. De combi van studeren en topsport leert mij om mijn hersenen continu op scherp te zetten.

Deloitte Students Hockey Trophy

Samen met de KNHB organiseren we nu voor de derde keer de Deloitte Students Hockey Trophy. Voor alle winnende teams (11x11 dames, 11x11 heren en 7x7 gemengd) is een gave prijs te winnen voor het hele team ter waarde van €100 per persoon!

Wil je weten hoe dit toernooi eruitziet? Houd dan deze pagina in de gaten voor de planning en bekijk voor een sfeerimpressie de onderstaande video.

  • Aftermovie Deloitte Students Hockey Trophy 2019

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven