Deloitte Students Hockey Trophy

Wil jij een jaar lang contributie winnen? Schrijf je team nu in!

Heb je vorig jaar de Deloitte Students Hockey Trophy gemist? Geen zorgen! In het voorjaar van 2019 organiseren we een nieuwe editie. Op vrijdag 3 mei (vanaf 16.00 uur) strijden teams voor een plek in de finale. Deze voorrondes worden gespeeld op Westerpark (Amsterdam), Leonidas (Rotterdam), Oranje Rood (Eindhoven) en G.C.H.C. (Groningen). Is jouw team winnaar van de voorronde in jouw regio? Dan speel je een week later, op vrijdag 10 mei (vanaf 14.00 uur), de landelijke finale in het Wagener Stadion in Amsterdam.

Schrijf je team nu in!

Strijd jij ook mee om de felbegeerde plek in de finale of wil je naar een gezellig hockeytoernooi met je studententeam? Schrijf je team dan snel in voor het herentoernooi (11-tegen-11), damestoernooi (11-tegen-11) of voor de mixed sevens (7-tegen-7).

Geen actieve hockeyer meer? Geen probleem! Iedereen kan zich inschrijven, dus meld je nu aan met je (oud) huisgenoten, hockeyteam, jaarclub, bestuur, commissie of studievrienden en maak kans op de geweldige hoofdprijs.

Als teamcaptain schrijf je jouw team in via de onderstaande button. Na je inschrijving via deze button ontvang je een e-mail met een inschrijflink voor je gehele team en met meer informatie. Schrijf je team nu in:

Meer dan hockey!

Naast hockey is er volop tijd om te netwerken en Deloitte beter te leren kennen. En dit alles lekker relaxed, onder het genot van een hapje, drankje en de beats van de DJ. Meld je nu aan met je team, huis, jaarclub, bestuur of commissie. Voor de winnaar van de Deloitte Students Hockey Trophy betaalt Deloitte een jaar lang de contributie!*

Deloitte Students Hockey Trophy

Samen met de KNHB organiseren we nu voor de tweede keer de Deloitte Students Hockey Trophy. Wil je weten hoe dit toernooi eruit ziet? Houd dan deze pagina in de gaten voor de planning en bekijk voor een sfeerimpressie de onderstaande video.

  • Eerste editie Deloitte Student Hockey Trophy

*Voorwaarden
Meld jij je aan als 11*11 team? Dan maak je kans op een jaar lang contributie met een maximale waarden van 4500 euro per team.

Meld jij je aan als 7*7 team? Dan maak je kans op een VIP pakket voor de FIH Pro League met je hele team!

Naar boven