Deloitte Students Hockey Trophy

Ga jij de strijd aan tegen andere studenten? Schrijf je team nu in!

Heb je vorig jaar de Deloitte Students Hockey Trophy gemist? Geen zorgen! In het voorjaar van 2020 organiseren we een nieuwe editie. Op vrijdag 1 mei (vanaf 14.00 uur) strijden teams om de felbegeerde kampioenstitel! Het toernooi vindt plaats bij SV Kampong in Utrecht. We starten met voorrondes en aan het einde van de dag wordt de finale gespeeld.

Schrijf jouw team nu in!

Strijd met jouw studententeam mee om een plek in de finale. Neem deel aan het herentoernooi (11-tegen-11), damestoernooi (11-tegen-11) of het toernooi voor de gemende teams (7-tegen-7).

Geen actieve hockeyer meer? Geen probleem! Iedereen kan zich inschrijven, dus meld je nu aan met je (oud) huisgenoten, hockeyteam, jaarclub, bestuur, commissie of studievrienden en maak kans op de geweldige hoofdprijs.

Als teamcaptain schrijf je jouw team in via de onderstaande button. Na je inschrijving via deze button ontvang je een e-mail met een inschrijflink voor je gehele team en met meer informatie. Zien we jou 1 mei in Utrecht? Doe mee!

Inschrijven

Meer dan hockey!

Naast hockey is er volop tijd om te netwerken en Deloitte beter te leren kennen. Lees hieronder alle extra's van het Deloitte Students Hockey Trophy:

  • Vervoer is geregeld! Er is een bus die jou ophaalt en wegbrengt vanuit Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Delft en Eindhoven.
  • Geniet tijdens het toernooi van een drankje en een heerlijke barbecue.
  • Laat jouw technische skills/vaardigheden tijdens de wedstrijd analyseren.
  • Speel tegen studenten uit heel Nederland.
  • Dit jaar vindt het toernooi plaats op 1 locatie en op 1 dag.
  • Het toernooi wordt aangeboden door Deloitte. Je betaalt geen deelname fee.

Deloitte Students Hockey Trophy

Samen met de KNHB organiseren we nu voor de derde keer de Deloitte Students Hockey Trophy. Wil je weten hoe dit toernooi eruit ziet? Houd dan deze pagina in de gaten voor de planning en bekijk voor een sfeerimpressie de onderstaande video.

  • Aftermovie Deloitte Students Hockey Trophy 2019

Naar boven