Business Courses

Deloitte Tax Business Course

In november neemt de Deloitte Tax Business Course je mee naar liefst drie Europese bestemmingen! In een week ervaar je hoe het is om als fiscalist te werken aan een echte klantcase. Je leert Deloitte goed kennen en wij jou – de perfecte basis voor een werkstudentschap of Tax traineeship bij terugkomst. Grijp deze kans en meld je voor 1 oktober aan!

De opdracht

Tijdens de Business Course start je met het identificeren van de belangrijkste strategische doelstellingen en drivers van de klant. Je gaat als team aan de slag met de uitkomst en werkt samen toe naar het optimaal aansluiten van de fiscale positie van dit bedrijf op haar strategische doelstellingen.

Je ontdekt verder tijdens de Tax Business Course hoe het is om als fiscalist bij Deloitte te werken. Je maakt uitgebreid kennis met de Deloitte professionals. Bovendien staat deze week niet alleen in het teken van fiscale inhoud, maar draait het ook om jouw persoonlijke ontwikkeling. Een bezoek aan de mooiste plekken, restaurants en clubs van de steden die we aandoen, mag natuurlijk niet ontbreken. Naast het harde werken, maken we daarom ook veel tijd voor fun!

Het unieke aan onze Tax Business Course is dat je werkt aan een echt vraagstuk van een (potentiële) klant van Deloitte. Dit is het echte werk! Do you have what it tax?

 

  • Deloitte Business Course Tax

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure voor de Tax Business Course bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Je meldt je aan via onderstaande button. Je hoeft je cv nog niet bij de hand te hebben;
  • Na jouw aanmelding ontvang je van ons het verzoek om je cv, motivatie en cijferlijst te uploaden;
  • Na de sluitingsdatum van de inschrijfprocedure ontvang je van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie;
  • Indien je wordt geselecteerd, word je door ons gevraagd om binnen een week een online assessment te maken;
  • De dag na de deadline voor het maken van het assessment hoor je van ons of je dit succesvol hebt afgerond en of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag;
  • De selectiedag zal ongeveer 2 uur van jouw tijd in beslag nemen.

Programma

Onze business course bestaat uit een kick-off en twee predays in de weken voorafgaand aan de Tax Business Course, gevolgd door de business course zelf die zes dagen duurt. Belangrijke data om alvast in je agenda te noteren als je jezelf wilt aanmelden voor de Tax Business Course zijn:

1 oktober:                      Deadline inschrijving
10 oktober:                    Deadline assessment
16 oktober:                    Selectiedag
15 november:                Preday 1 (hele dag)
20 november:                Preday 2 (hele dag)
25 t/m 30 november:    Tax Business Course 2019

Wil je je aanmelden voor de Tax Business Course, maar ben je op een van de bovengenoemde data niet beschikbaar? Neem contact op met de recruiters om hiervoor een oplossing te zoeken.

Meer informatie?

Neem contact op met de recruiters:

Sjeel Tienstra
T. +31 88 288 74 38
E. stienstra@deloitte.nl

Deborah Huls
T. +31 88 288 09 58
E. dhuls@deloitte.nl

Naar boven