Deloitte Tax & Legal TOP Traineeship

Ontdek de fiscale en juridische wereld in twee jaar

Ontdek welk deel van de fiscale en juridische wereld het beste bij jou past bij Deloitte Tax & Legal. Solliciteer nu en geef het perfecte vervolg aan jouw WO-studie met het tweejarige Talent Opportunities Programme (TOP).

Als afgestudeerde masterstudent Fiscaal Recht, Rechtsgeleerdheid of Fiscale Economie maak je bij Deloitte Tax & Legal een vliegende start met het TOP Traineeship. Een uniek traject waarin jij je in twee jaar ontwikkelt tot een professional. In drie fases ontdek jij waar je kracht ligt, hoe je optimaal presteert in teams en hoe je een impact kunt maken die er toe doet.

Wat kan het TOP traineeship mij bieden?

  • ontdek drie verschillende Tax & Legal teams in twee jaar;
  • vergroot je netwerk direct, doordat je met meerdere trainees start aan het TOP Traineeship;
  • opdrachten zijn afwisselend en uitdagend;
  • word onderdeel van een vriendelijke en open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief;
  • ervaar hoe technologie en innovatie de wereld van Tax & Legal beïnvloedt;
  • volg een tweejarig development program gefaciliteerd door Peak4 waardoor jij je blijft ontwikkelen;

Wanneer kun je starten?

Het Tax en Legal TOP Traineeship heeft drie verschillende instroommomenten:

  • September – Solliciteren is mogelijk van maart tot en met april
  • Januari – Solliciteren is mogelijk van augustus tot en met september
  • Mei – Solliciteren is mogelijk van december tot en met januari
  • Tax & Legal TOP Traineeship

Een traineeship op maat

Hoe jouw TOP Traineeship eruit ziet, dat bepaal je voor een groot deel zelf. Zo kun je je richten op het ontwikkelen van specifieke skills en kun je terecht in verschillende uitdagende vakgebieden. Eén ding is zeker: als jij de onderstaande drie fases hebt doorlopen, dan ben je met jouw growth mindset klaar voor een succesvolle carrière.

De drie fases van het TOP Traineeship:

Persoonlijke groei

De eerste fase in het Traineeship staat in het kader van zelfreflectie en life design. Je ontdekt waar jouw kracht ligt in het fiscale werkveld. 

Excelleren in teamverband

Hoe presteer je optimaal in teams? Met wie werk je samen en op welke manier? Die vragen kun je beantwoorden na de tweede fase.

Impact maken

In de laatste fase van je Traineeship ontdek je hoe jij impact kunt maken op klanten, mensen en de maatschappij. Een voorbeeld: hoe ziet het leiderschap van de toekomst eruit? Dat kun jij vorm gaan geven.

‘Ik werd geïnspireerd om aan de slag te gaan met mijn persoonlijke doelen. Samen met de bijzondere en vertrouwelijke band die je opbouwt met je peers, maakte dit het programma voor mij een unieke ervaring.'

Een coach die je uitdaagt

In het TOP Traineeship staat je ontwikkeling nooit stil. Zo leer je anderen te coachen en anderen coachen jou, dit noemen we circle coaching. Andere professionals organiseren sessies om je uit je comfort zone te halen. En er staan al momenten in de agenda om jou de skills bij te brengen die je graag wil ontwikkelen. Kortom: jij wordt continu uitgedaagd. Van die basis profiteer jij de rest van je leven.

Schrijf je in voor het Deloitte Tax & Legal TOP Traineeship

Solliciteer nu voor het TOP Traineeship en ontdek in twee jaar de fiscale en juridische wereld. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze recruiters.

Deborah Huls
E: dhuls@deloitte.nl
T: +31882880958

Kim Jap Tjoen San
E: kjaptjoensan@deloitte.nl
T: +31882884578

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven