Deloitte Tax & Legal TOP Traineeship

Ontdek de fiscale wereld in twee jaar

Ontdek welk deel van de fiscale wereld het beste bij jou past bij Deloitte Tax & Legal. Solliciteer nu en geef het perfecte vervolg aan jouw WO-studie met het Talent Opportunities Programme (TOP).

Als afgestudeerde masterstudent Fiscaal Recht, Rechtsgeleerdheid of Fiscale Economie maak je bij Deloitte Tax & Legal een vliegende start je met het TOP Traineeship. Een uniek traject waarin jij je ontwikkelt tot een professional. In drie fases ontdek jij waar je kracht ligt, hoe je optimaal presteert in teams en hoe je een impact kunt maken die er toe doet.

Een traineeship op maat

Hoe jouw TOP Traineeship eruit ziet, dat bepaal je voor een groot deel zelf. Zo kun je je richten op het ontwikkelen van specifieke skills en kun je terecht in verschillende uitdagende vakgebieden. Eén ding is zeker: als jij de onderstaande drie fases hebt doorlopen, dan ben je met jouw growth mindset klaar voor een succesvolle carrière.

De drie fases van het TOP Traineeship:

Persoonlijke groei

De eerste fase in het Traineeship staat in het kader van zelfreflectie en life design. Je ontdekt waar jouw kracht ligt in het fiscale werkveld. 

Excelleren in teamverband

Hoe presteer je optimaal in teams? Met wie werk je samen en op welke manier? Die vragen kun je beantwoorden na de tweede fase.

Impact maken

In de laatste fase van je Traineeship ontdek je hoe jij impact kunt maken op klanten, mensen en de maatschappij. Een voorbeeld: hoe ziet het leiderschap van de toekomst eruit? Dat kun jij vorm gaan geven.

"Het TOP-traject heeft me veel geleerd, doordat ik kennis heb opgedaan van verschillende disciplines. Zo kreeg ik een completer beeld van wat er allemaal speelt bij de klant.”

Een coach die je uitdaagt

In het TOP Traineeship staat je ontwikkeling nooit stil. Zo leer je anderen te coachen en anderen coachen jou, dit noemen we circle coaching. Andere professionals organiseren sessies om je uit je comfort zone te halen. En er staan al momenten in de agenda om jou de skills bij te brengen die je graag wil ontwikkelen. Kortom: jij wordt continu uitgedaagd. Van die basis profiteer jij de rest van je leven.

Schrijf je in voor het Deloitte Tax & Legal Traineeship TOP

Solliciteer nu voor het TOP Traineeship en ontdek in twee jaar de fiscale wereld. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze recruiters.

Deborah Huls
E: dhuls@deloitte.nl
T: +31882880958

Kim Jap Tjoen San
E: kjaptjoensan@deloitte.nl
T: +31882884578

  • Deloitte Tax & Legal Traineeship

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven