Development Program R(x)

Word jij de Deloitte financial en/of business professional van de toekomst? Denk jij ook dat data analytics en nieuwe technologische ontwikkelingen de manier waarop we werken drastisch gaat veranderen en wil jij samen met ons voorop lopen in deze ontwikkelingen?

Het huidige landschap van professionele dienstverlening verandert snel. Onze klanten en stakeholders verlangen topkwaliteit en vernieuwende inzichten. Daarnaast verlangen zij een professional die allround ervaring heeft, die snel kan schakelen en een gesprekspartner is voor groeiende en innoverende organisaties. De student van vandaag heeft steeds meer interesse in een breed programma, waarin zij zich beter kunnen oriënteren om zich in een later stadium te gaan specialiseren. Via het Development Program R(x) bieden wij je de kans om je te ontwikkelen tot professional van de toekomst.

Dit programma is speciaal gericht op startende professionals en geeft je de mogelijkheid jouw carrière te personaliseren. Je maakt een keuze voor één van de drie Talent tracks waarin je roteert tussen verschillende afdelingen. Zo word je binnen dit tweejaar durende traject opgeleid tot allround Deloitte professional.

Zie onderstaande links voor meer informatie per track en het sollicitatieproces.

Risk Advisory Track Combi Track (Risk & Audit) Audit Track

Wat bieden wij jou?

Learning & development staan voorop, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van soft-skills. Je werkt in jonge, ambitieuze teams met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en maakt gebruik van de meest innovatieve tools. Goede begeleiding, continue feedback en constante training-on-the-job worden aangevuld door een op maat gemaakt trainingsprogramma. Je krijgt verder een coach toegewezen die jou gedurende het tweejarige trainingsprogramma zal begeleiden en meekijkt naar jouw specifieke ontwikkelwensen en je work-life balance.

Doordat je regelmatig op locatie bij klanten en in multidisciplinaire teams werkt, neem je een kijkje in de keuken bij uiteenlopende organisaties en specialisten en bouw je in korte tijd een indrukwekkend netwerk op. Je leercurve is steil en daardoor krijg je al snel eigen verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om promotie te maken. Daarnaast zijn er voor starters ook veel mogelijkheden om mee te werken aan interne projecten bijvoorbeeld op het gebied van strategische initiatieven, het faciliteren van trainingen of op het gebied van HR.

What’s next?

Na je deelname aan één van de drie tracks stopt je persoonlijke ontwikkeling natuurlijk niet! Na twee jaar ben jij helemaal klaar voor de volgende stap. Je hebt de richting bepaald waarin je je carrière wil sturen. Deze richting is je ‘major’, maar daarnaast kun je ook nog kiezen voor één of meerdere ‘minors’, eventueel in combinatie met een uitwisseling naar een Deloitte kantoor in het buitenland. Je hebt daarbij oneindig veel speelruimte zodat je je carrière zo kan ‘tunen’ dat deze perfect aansluit bij jouw wensen en ontwikkelbehoeften.

Jouw carrièrepad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionale bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een uitstekende smartphone en een uitstekende pensioenregeling. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback. Word jij uitgedaagd door dit programma? Solliciteer dan direct via het tracks van jouw keuze via onderstaande buttons.

Risk Advisory Track Combi Track (Risk & Audit) Audit Track

Delen

Meer informatie?

Neem contact op met de recruiters:

Roos van der Schans
T. +31653907950
E. rvanderschans@deloitte.nl

Elise Guit
T. +31613886718
E. eguit@deloitte.nl

Naar boven