Development Program R(x)

Word jij de Deloitte risk professional van de toekomst? Wil je samen met ons voorop lopen in de ontwikkelingen rondom risicomanagement, nieuwe technologieën en (ICT) innovaties?

Het huidige landschap van professionele dienstverlening verandert snel. Onze klanten en stakeholders verlangen topkwaliteit en vernieuwende inzichten. Daarnaast verlangen zij een professional die allround ervaring heeft, die snel kan schakelen en een gesprekspartner is voor groeiende en innoverende organisaties. De student van vandaag heeft steeds meer interesse in een breed programma, waarin zij zich beter kunnen oriënteren om zich in een later stadium te gaan specialiseren. Via het Development Program R(x) bieden wij je de kans om je te ontwikkelen tot professional van de toekomst.

Het Development Program R(x) is er voor ambitieuze startende professionals die opgeleid willen worden tot breed inzetbare professionals op het gebied van IT risk, internal audit/control,  operational risk en governance. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om in het hart van de Risk Advisory afdeling van Deloitte uit te vinden van welke opdrachten en competenties jij het meeste energie krijgt en waar jij graag jezelf nog verder in wilt ontwikkelen. Naast de flexibiliteit binnen de afdeling krijg je volop training en educatie en is er veel aandacht voor community building: zo word je binnen dit tweejaar durende traject opgeleid tot allround Deloitte risk professional.

Wat bieden wij jou?

In de open en professionele bedrijfscultuur staat learning & development voorop, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van soft-skills. Je werkt in jonge, ambitieuze teams met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en maakt gebruik van de meest innovatieve tools. Goede begeleiding, continue feedback en constante training-on-the-job worden aangevuld door een op maat gemaakt trainingsprogramma. Het R(x) programma faciliteert als een brede community waarin je als consultant je verbonden en betrokken voelt om je uiteindelijk te ontplooien tot gemotiveerde & geïnspireerde young professional. Hiervoor krijg je een coach toegewezen die jou gedurende het tweejarige trainingsprogramma zal begeleiden en meekijkt naar jouw specifieke ontwikkelwensen en je work-life balance.

Doordat je regelmatig op locatie bij klanten en multidisciplinair werkt, neem je een kijkje in de keuken bij uiteenlopende organisaties en specialisten en bouw je in korte tijd een groot netwerk op. Je leercurve is steil en daardoor krijg je al snel eigen verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om promotie te maken. Daarnaast zijn er voor starters ook veel mogelijkheden om mee te werken aan interne projecten bijvoorbeeld op het gebied van strategische initiatieven, het faciliteren van trainingen of op het gebied van HR.

What’s next?

Na je deelname aan het Development Program R(x) stopt je persoonlijke ontwikkeling natuurlijk niet! Na twee jaar ben jij helemaal klaar voor de volgende stap. Je hebt de richting bepaald waarin je je carrière wil sturen en gaat opdrachten doen waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling zo goed mogelijk tot uiting komt. Je hebt daarbij oneindig veel speelruimte zodat je je carrière zo kan ‘tunen’ dat deze perfect aansluit bij jouw wensen en ontwikkelbehoeften. Ook behoort een uitwisseling met een Deloitte kantoor in het buitenland tot de mogelijkheden!

Jouw carrièrepad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Er heerst een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. Deloitte biedt arbeidsvoorwaarden conform ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een super snelle laptop, een uitstekende smartphone en een goede pensioensregeling. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learning programma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Het Development Program R(x): een uitdagend tweejarig ontwikkelingsprogramma met als doel uit te groeien tot allround risk professional. Durf jij de uitdaging aan?

Meer informatie? 

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Babette van Oostenrijk.

T: +31 88 288 65 31
E: bvanoostenrijk@deloitte.nl

Naar boven