Diversity & Inclusion

GLOBE

GLOBE is een initiatief binnen Deloitte dat mensen verbindt die affiniteit hebben met LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual en Transgender) en is actief in verschillende member firms zoals Deloitte UK, US en Australië. GLOBE verwelkomt LGBT-ers, maar zeker ook allies om mee te doen met haar initiatieven.

Je ‘authentic self’ kunnen zijn

“Het hoofddoel van GLOBE Nederland is om een omgeving te creëren waarin iedereen ‘their authentic selves’ kan zijn, zonder druk te voelen om zich anders voor te doen, zich te verschuilen of te verontschuldigen voor wie men eigenlijk is,” zegt Joost Kremers, een van de oprichters. “Wij geloven sterk in een inclusieve cultuur waarin collega’s hun energie maximaal kunnen aanwenden om impact te maken op hun klanten en waarbij men kan werken aan zijn/haar ontwikkeling, zonder dat deze energie moet worden gestoken in je anders voor te doen dan je bent.” “Het hebben van een diverse populatie maakt Deloitte sterker, meer impactvol en leuker om te werken, met mensen die een bijdrage leveren met verschillende sterktes, invalshoeken en achtergronden.” voegt medeoprichter Nadieh van Uden hieraan toe.

"Het hebben van een diverse populatie maakt Deloitte sterker, meer impactvol en leuker om te werken, met mensen die een bijdrage leveren met verschillende sterktes, invalshoeken en achtergronden."

Wat doet GLOBE?

Allereerst vergroten we door het bestaan van GLOBE de zichtbaarheid van LGBT-ers binnen Deloitte. Hierdoor hopen we collega’s te inspireren zichzelf te kunnen zijn. Door tevens inhoudelijk workshops te organiseren en interessante sprekers uit te nodigen, geven we alle collega’s de kans om te groeien. Uiteraard worden er genoeg netwerkmogelijkheden met collega’s en onze klanten.

In augustus heeft GLOBE op kantoor Amsterdam een “Europride”-borrel georganiseerd. Hierbij zijn ruim tweehonderd roze armbandjes met de tekst “Being your authentic self” uitgereikt.

Deloitte is lid van Workplace Pride. Deze organisatie verbindt GLOBE aan de LGBT-werken binnen andere bedrijven. Zo kan GLOBE gebruikmaken van het netwerk en de materialen die beschikbaar gesteld worden via Workplace Pride.

"Vanaf het moment dat ik bij Deloitte ben gaan werken, voelde ik me comfortabel met wie en wat ik ben. Maar vooral voor wat ik kan. Enkel door mezelf te zijn, respect te krijgen en respectvol te zijn helpen we elkaar een omgeving te creëren waarin iedereen zijn volledige potentie kan benutten."
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven