DreamHack Rotterdam

18 - 20 oktober 2019

Het is bijna zover! Van 18 t/m 20 oktober 2019 vindt DreamHack Rotterdam plaats in Ahoy tijdens de Rotterdam Games Week. Je vind onze stand op nummer 322. Laat ons jouw hacking skills zien tijdens de hacking game of doe mee aan lock picking. Maak kans op gave prijzen en ontmoet ook het Cyber Security team van Deloitte! Zien we jou op DreamHack?

Join the Hacking Game

Hackazon is een door Deloitte ontwikkeld Capture The Flag platform. Speciaal voor DreamHack Rotterdam hebben wij binnen Hackazon een Hacking Game voor je klaar staan. Wij dagen jou uit om hier online of live in onze stand op DreamHack, jouw beste hacking skills te laten zien!

Online meedoen? De wedstrijd vindt plaats gedurende het weekend van DreamHack. Vrijdag t/m zondag kun je via deze pagina meedoen aan de game.

Leer alles over hacken tijdens Hacklab High School

Ben jij een student? Doe dan mee aan onze Hacklab High School op vrijdag 18 oktober! Tijdens Hacklab High School leer je alles over (cyber) security, privacy en ethiek en ontdek je de innovatieve mogelijkheden van de nieuwste technologie. De sessie bestaat uit een aantal presentaties over hacken, privacy, social engineering en natuurlijk uitdagende opdrachten die jij mag uitvoeren.

Programma vrijdag 18 oktober:

13:00-14:30 Netwerk Hacken

15:30-17:00 Social Engineering

18:00-19:30 Netwerk Hacken

Are you in? Stuur een e-mail naar Cedric van Bockhaven (cvanbockhaven@deloitte.nl) om je aan te melden voor Hacklab High School. Vermeld hierbij ook aan welke sessie jij wil deelnemen.

Gamen en ethisch hacken

Deloitte Cyber Risk Services zet gaming veelvuldig in om onder andere haar ethical hackers te trainen. Het team ontwikkelde hiervoor een eigen online omgeving genaamd ‘Hackazon’ waar collega’s, als onderdeel van hun werk, specifieke skills kunnen trainen door middel van games. De samenwerking met DreamHack biedt Deloitte een unieke mogelijkheid om kennis te maken met nieuw talent en cyber security ook hier op de kaart te zetten.

Gamen onder werktijd te mooi om waar te zijn? Bij Deloitte Cyber Risk Services is het gewoon onderdeel van je werk.

Werken bij Deloitte

Speciaal voor DreamHack heeft Deloitte binnen het eigen Hackazon-platform verschillende games ontwikkeld waar iedereen zijn of haar hacking skills kan testen. Deze games kunnen ook gespeeld worden in de Deloitte stand op de expo van DreamHack. De skills die jij als gamer bezit zijn namelijk superbelangrijk in ons vak. Daarom 'trainen' onze hackers en cyber security specialisten regelmatig via ons eigen Hackazon platform. Even ervaren hoe het is om als hacker voor Deloitte te werken? Bezoek ons onze stand en proef de sfeer.

Wil je meer weten over hoe het is om te werken als cyber security specialist bij Deloitte? Of heb je tips nodig voor het oplossen van de game? Je bent meer dan welkom op onze stand tijdens DreamHack Rotterdam.

Zien we jou tijdens de Rotterdam Games Week?

Koop jouw toegangskaarten hier

Naar boven