Werkstudent Cyber Advisory

Het Cyber team van Deloitte is opzoek naar een enthousiaste werkstudent voor ondersteuning van haar werkzaamheden. Het Cyber team van Deloitte houdt zich bezig met diverse vraagstukken rondom cyber, IT en risico management. Het team bestaat uit 80 professionals op het gebied van security transformaties, data protectie, identity en access management en resilience. Bovendien helpt Cyber een breed scala aan organisaties met het bepalen van een cyber security strategie, het kwantificeren van cyber risico’s en het ontwikkelen van incident- en crisis management processen

Een functie als werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om tijdens je studententijd al een beeld te vormen van de werkzaamheden van een consultant. Als werkstudent zijn je werkzaamheden zeer gevarieerd en is er volop ruimte om te leren. Deloitte biedt je een stimulerende omgeving, waar je door intensief samenwerken optimaal kan profiteren van de kennis en ervaring van collega’s. Op deze manier kan je individueel groeien en naast je studie alvast een basis leggen voor een succesvolle carrière.
 

Type opdrachten

Als werkstudent ondersteun je het Cyber team in projectbeheersing, verbetering van interne processen, propositie ontwikkeling en het organiseren van evenementen. Tevens help je om klanten zo optimaal mogelijk te bedienen, door bijvoorbeeld te ondersteunen bij het opstellen van presentaties en het reviewen van rapporten. En dat is nodig, want er speelt veel binnen Cyber Security. Onze klanten begeven zich in een snel innoverende en technologie gedreven markt, dat vraagt om gedegen beheersing van cyber risico’s, implementatie van monitoring en detectie en het voorbereiden op onverwachte incidenten en crises. Hier kunnen wij als Deloitte met het cyber team bij uitstek mee helpen.

Als werkstudent krijg je de kans om te ervaren hoe het is om te werken binnen het vak van consultancy. Bovendien werk je samen met een enthousiast team van collega’s die jou kunnen helpen in je leerproces.

Het profiel

Ben jij de kandidaat die ons komt versterken binnen dit team? Dan heb jij het volgende profiel:

  • Laatstejaars Bachelor en/of Master student. Aansluitende studierichtingen zijn, maar niet beperkt tot, bijvoorbeeld Information Studies, Informatiekunde/ Information management, Technische Bedrijfskunde, (Bestuurlijke) Informatica, Business & ICT, Business Information Management, Informatica & Economie, Bedrijfskunde et cetera;
  • Je hebt interesse/ affiniteit met cyber en risico management;
  • Beschikbaar voor minimaal twee dagen per week voor minimaal een half jaar;
  • Je opereert goed in teamverband;
  • Eigenschappen als analytisch, zelfstandig, kritisch en resultaatgericht zijn je op het lijf geschreven;
  • Je vindt het niet erg om stapje extra te zetten en hebt het vermogen om te kunnen presteren onder druk;
  • Je hebt een proactieve houding en het vermogen om je flexibel op te stellen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en om eventueel later aan de slag te gaan binnen Deloitte.

Onze organisatie

Binnen Risk Advisory zijn ongeveer 600 professionals met uiteenlopende achtergronden actief. We onderscheiden hierin verschillende competenties; Reputation, Controls, Technology Enabled Solutions  en Cyber Risk. Binnen deze competenties werken o.a. Data Analisten, IT Risk/ Risk  Consultants en Cyber Risk specialisten. Ieder is gespecialiseerd in zijn Eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit het kantoor in Amsterdam.

Het Deloitte Cyber Risk team onderscheidt zich door de collegiale sfeer en informele omgang. Het team wordt gekenmerkt door veel verschillende achtergronden en ook veel verschillende type persoonlijkheden. De nadruk ligt dan ook op gewoon jezelf zijn en via constructieve feedback leren van elkaars sterke punten.

More info? Ask Emma.

Emma Kok, Campus Recruiter Risk Advisory

Profielfoto van Serra Lise Kammoun

Serra Lise Kammoun

Junior Manager Cyber Strategy

Profielfoto van Inge Philips-Bryan

Inge Philips-Bryan

Director Cyber Risk Advisory

"I see cyber risks as an inspiration for innovation."

Naar boven