Flex Center

Maak een impact als ZZP-er

Ben jij een ZZP-er en ben je op zoek naar een interessante interim opdracht? Deloitte biedt regelmatig kansen. Deloitte wil impact maken bij haar klanten; impact that matters! Jij kunt daar als ZZP-er concreet aan bijdragen. Juist jouw ondernemerschap, brede ervaring en specifieke kennis kunnen aanvullend zijn op de teams die bij onze klanten worden ingezet.

After a smooth process guided by Flex, my role on the project was clear, the contract was agreed and the collaboration could start right away. A great way to contribute in executing specific Deloitte projects.

Deloitte als projectorganisatie

Deloitte is een organisatie waarin projectmatig wordt gewerkt. Denk maar eens aan de jaarlijks terugkerende Audit-opdrachten bij onze klanten. Deze Audits zorgen jaarlijks voor een aantal maanden piekbelasting. Dat betekent dat Deloitte in de periode december t/m april haar capaciteit binnen de Audit practice graag wil vergroten. Daarnaast is het voor Deloitte belangrijk om te kunnen meebewegen met marktontwikkelingen en klantvraag. Deze klantvraag wordt steeds specifieker en complexer wat vraagt om een snelle inzet van zeer specialistische kennis. Hierbij kun je denken aan opdrachten binnen Risk, Technology, Supply chain, Data Analytics en Digital.

Flex Center

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de veranderende omgeving bij organisaties zorgen voor de noodzaak van een andere manier van resourcing. Het Flex Center van Deloitte helpt hierbij door om een flexibele workforce in te zetten om (internationale) opdrachtgevers te helpen bij diverse klantvraagstukken. We bedienen een breed spectrum aan klanten: zowel corporate organisaties als mid market-bedrijven in zowel de Public- als de Profit-markt.

Interesse in een opdracht bij Deloitte?

In rap tempo ontwikkelen we onszelf en onze dienstverleningen. Daarom zijn we op zoek naar talent dat ons kan ondersteunen in ons streven om altijd het maximale eindresultaat voor onze klanten te behalen. Daarnaast is een goede klik met het team belangrijk, want deze resultaten bereiken en vieren we met elkaar. Denk jij dat we jouw expertise goed kunnen gebruiken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Naar boven