What impact will you make?

Lees verhalen van onze collega's

Deloitte is een werkgever die méér geeft dan inhoudelijk uitdagend werk. Je ontmoet interessante collega’s en mensen van verschillende bedrijven over de gehele wereld. Zo bouw je aan een netwerk met waardevolle contacten waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Lees verhalen van onze collega's

Werken aan je eigen toekomst. En die van eenzame ouderen?

Max en Naïma werken in een inspirerende werkplaats in de Garage, het pand van Deloitte Digital in Amsterdam, aan zorgrobot Alice. Alice is een sociale robot die eenzaamheid bij ouderen helpt te verzachten. Lees meer over hoe zij dit doen.

Werken aan complexe IT-projecten. En aan je eigen ontwikkeling als developer?

Xavyr had nooit verwacht als ontwikkelaar bij Deloitte aan de slag te gaan. Nu hij er werkt, vertelt hij waarom de kennis van een corporate je als ontwikkelaar bij Deloitte enorm veel power geeft.

Start-ups en scale-ups adviseren. En je eigen carrière een kick-start geven?

Meer dan 90 procent van alle start-ups redt het niet zelfstandig. Daar moet je lering uit trekken. Lees hoe Emma en Rogier een organisatie, waar de directie net zo jong is als zij, helpen verder te groeien.

Eindeloze mogelijkheden. En de juiste work-life balance?

Patricia probeert anderen continu te inspireren met wat er allemaal kan. Zo organiseert zij bijeenkomsten om vrouwen tijdens en na hun zwangerschap te ondersteunen. Zij gelooft erin dat je echt iets kunt bereiken als je het zelf maar wilt.

Samen werken aan digital solutions. En aan een schonere oceaan?

Anna en Doreen leveren samen een belangrijke bijdrage aan The Ocean Cleanup – een Nederlandse stichting die technologieën ontwikkelt om oceanen te ontdoen van plastic afval. Ze vertellen dat je bij Deloitte de ruimte krijgt om je te ontwikkelen op verschillende onderwerpen en projecten waar je een passie voor hebt.

Werken in een bruisende omgeving. En genieten van een informele en open cultuur?

Lees hoe Dennis werkt in een inspirerende en bruisende omgeving in The Edge. En hoe de informele, open cultuur zorgt voor een ideale omgeving waarin je met plezier kunt werken.

Oplossingen bedenken tegen cybercrime. En voor meer vrouwen in de IT?

Esther is Manager Cyber Risk Services en adviseert verschillende bedrijven over veilige digitale omgevingen. Daarnaast zet ze zich actief in voor meer vrouwen in de IT door onder meer voorlichting te geven op middelbare scholen.

Werken aan het samenbrengen van bedrijven. En van collega's met verschillende disciplines?

Wanda helpt grote bedrijven bij het investeren of samenwerken met scale-ups. Zij vertelt dat het haar team niet alleen om de overname of de fusie, maar ook om de achterliggende strategie.

De kracht van big data gebruiken. En van een wereldwijd netwerk?

Kim werkt in het data science-team als Data Scientist Financial Advisory. Hier ontdekt ze de brede toepassingsmogelijkheden van big data. Lees er meer over in haar verhaal.

  • Making an impact that matters

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven