Consulting

Interessegebieden

Vind een job die écht bij jou past

Wat vind jij leuk om te doen? En waar ben jij goed in? Bij Deloitte draait het om jou en kijken wij naar jouw achtergrond, interesses en kwaliteiten.

Klik op één van onderstaande profielen en ontdek of een baan in dat vakgebied iets voor jou is.

Business & Economics

Je helpt organisaties om te bepalen hoe ze de strategie zo effectief mogelijk uit kunnen voeren. Progressieve organisaties die willen inspelen op de voortdurend veranderende economie en samenleving, hebben toekomstgerichte adviseurs nodig.

Data & Analytics

Help klanten bij het vinden van verborgen inzichten en waarde in hun organisatie. Dit doe je door hun data- en analyseomgevingen te moderniseren of Artificial Intelligence (AI) en intelligente automatiseringstechnologieën toe te passen.

Design

Binnen de creatieve afdeling Design bepalen we de beste manier om het merk en de behoeften van een klant visueel te vertegenwoordigen. Zo werk je aan het ontdekken, ontwerpen en testen van de transformatiestrategieën en innovatieportfolio's van klanten.

Finance

Als consultant in een Finance team heb je diverse taken die je uitdagen om voortdurend innovatieve bedrijfsresultaten te leveren. Samen met je collega’s vertalen jullie cijfers naar actie voor het bedrijf van een klant.

Human Capital

Als jij ervan houdt om klanten uit te dagen met betrekking tot hun HR-strategieën en ze wil voorbereiden op de toekomst van het werk, dan is Human Capital jouw place to be. Jouw werk verandert hun HR-strategie, HR-afdeling en organisatieontwerp.

Marketing

Help je klanten met het ontdekken en ontwerpen van klanttransformatiestrategieën voor de toekomst van hun bedrijf aan de hand van inzichten om groei te bevorderen. Of houd je bezig met procesverbeteringen ontwikkelen, implementeren en testen voor CRM (Salesforce)-softwaremodules.

Science & Engineering

Je creërt we impactvolle oplossingen voor klanten door middel van op maat ontwikkelde systemen, weinig gecodeerde platforms, platformintegratie of applicatiemodernisering. Ook help je de meest vooruitstrevende bedrijven te profiteren van de transformatiemogelijkheden van de cloud.

Supply Chain

Door supply chain strategieën en capaciteiten van wereldklasse te ontwerpen en te implementeren help je onze toonaangevende klanten om hun waardeketens om te vormen tot een concurrerende differentiator in de markt.

Technology & Information

Bij Technology & Information begeleiden we transformatietrajecten om vorm te geven aan de technologische functie en architecturen van systemen. Zo kun je bijvoorbeeld helpen een transformatie en optimalisatie te bevorderen door een effectief ontwerp van volledig geïntegreerde IT-beheeroplossingen te maken.

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
Naar boven