Welkom

Junior Strategist

Tof dat je de uitdaging bent aangegaan in onze Crack the Case game. Je mag jezelf nu 'Junior Strategist' noemen.

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Schrijf je dan in voor één van onze evenementen of ontdek onze traineeships. Je kunt natuurlijk ook verder lezen over Monitor Deloitte, de brains achter deze case. Of solliciteer gewoon direct op de vacature als Strategy Consultant.

 

Een baan met impact

Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

"Ik heb aan de TU Eindhoven gestudeerd en de analyse- & modelleringsvaardigheden die ik daar heb geleerd, leveren me veel voordelen op in mijn dagelijkse werk."
Lees meer

Groeien bij Deloitte?

Bekijk dan onze pagina voor studenten. Meer zien van werken bij Deloitte en op de hoogte blijven van nieuwe events? Volg ons op Instagram en Facebook.

Naar boven