Welkom

Master Strategist

Gefeliciteerd, je hebt het level 'Master Strategist' gehaald in onze Crack the case game en je kunt jezelf met recht 'Master Strategist' noemen. Dat lukt niet iedereen, dus: chapeau!

Vond je deze case uitdagend en smaakt dit naar meer? Check dan onze vacature voor Strategy Consultant of schrijf je in voor één van onze evenementen of traineeships. Je kunt natuurlijk ook verder lezen over Monitor Deloitte, de brains achter deze case.

Een baan met impact

Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

"Ik heb aan de TU Eindhoven gestudeerd en de analyse- & modelleringsvaardigheden die ik daar heb geleerd, leveren me veel voordelen op in mijn dagelijkse werk."
Lees meer

Groeien bij Deloitte?

Bekijk dan onze pagina voor studenten. Meer zien van werken bij Deloitte en op de hoogte blijven van nieuwe events? Volg ons op Instagram en Facebook.

Naar boven