” Samen werken aan een project, samen feesten op een bruiloft in Spanje. ”

Willemijn Visser,
Marketing Consultant.

Als Marketing Consultant adviseert Willemijn Visser haar collega’s van verschillende afdelingen hoe zij hun kennis in de markt kunnen zetten. Ze studeerde Business Communication & Digital Media en werkt sinds 2015 bij Deloitte.

‘Ja, die bruiloft afgelopen augustus was wel een van mijn hoogtepunten van het jaar. Letterlijk, want de Spaanse villa waar het plaatsvond stond boven op een berg met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. We zijn met drie collega’s (en aanhang) naar deze romantische bruiloft van onze vriendin/collega gegaan. Dit is echt exemplarisch voor de manier waarop we bij Deloitte met elkaar omgaan. Maar laat ik eerst eens vertellen wat we doordeweeks op onze afdeling meemaken. Want er wordt niet elke week getrouwd.

Als marketeer bij Deloitte zorg ik ervoor dat (toekomstige) klanten ontdekken welke kennis Deloitte in huis heeft. Hiervoor zet ik een marketingstrategie op, ontwikkel campagnes en rol deze uit. Ik werk samen met collega’s die heel specifieke kennis hebben over een bepaald onderwerp. Hen adviseer ik hoe we deze kennis het best over de bühne kunnen brengen. Wie is de doelgroep? Met welke vraagstukken zijn ze bezig of zouden ze bezig moeten zijn? Hoe kunnen we ze het best bereiken? Dit zijn vragen die terugkomen wanneer je aan een campagne gaat beginnen.

Ik werk aan zowel grote als kleine marketingactiviteiten tegelijkertijd, met verschillende teams en richting verschillende (potentiële) klanten. Dat houdt het lekker afwisselend. Als marketeer zit je midden in de organisatie en word je vaak betrokken bij plannen van andere afdelingen. Ook krijg je heel erg de vrijheid om diverse zaken uit te proberen in de marketing, bijvoorbeeld met A/B-testen in e-mailcampagnes.

In zo’n groot bedrijf als Deloitte leer je continu nieuwe mensen kennen; het is echt een plek om je wereld en je netwerk te vergroten.

Het voelt als een hechte club, omdat je merkt dat je collega’s er altijd voor elkaar zijn en tijd maken voor een brainstorm of een kop koffie. Er ontstaan soms hechte vriendschappen. Vandaar dat we  op de bruiloft van onze collega waren. Haar vriend is half Spaans en een groot deel van zijn familie woont er. De bruiloft was in een prachtig plaatsje vlak bij Barcelona. Het was geweldig verzorgd en er is flink gefeest.

Zo’n vriendenclub als wij hebben is niet uniek bij Deloitte. We werken keihard, maar wel op een leuke manier en we zijn ook altijd eerlijk tegen elkaar. Dat is fijn, al ben je het natuurlijk niet altijd eens met elkaar. Het gebeurt vaak dat Deloitters elkaar ook na het werk opzoeken. Nu moet je niet denken dat alle mensen hier hetzelfde zijn. Er is een grote verscheidenheid aan mensen, vanuit verschillende achtergronden, economisch of juist heel technisch, maar ook qua culturele achtergrond. Dat is wat het leuk maakt en interessant houdt, voor mij al meer dan 3 jaar.’

What impact will you make?

Waaraan je kunt werken is bijzonder, hoe je kunt werken is uniek. Wil jij, net als Willemijn, werken in een inspirerende omgeving met bijzondere mensen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer!

Bekijk alle vacatures

 

Lees meer verhalen van Deloitte collega's

Naar boven