Micha Lekawael

Na een sportieve carrière ben ik het zakenleven ingestapt en ben me actief bezig gaan houden met het verzorgen van impactvolle carrièreswitches van talenten en tech experts binnen verschillende industrieën. Van energie bedrijven via IT/system integrators en telecom giganten naar fintech startups. Sinds 1998 hebben vele professionals via mij nieuwe stappen gemaakt in hun zakelijke leven. De meesten binnen (global) corporates en banken. Na afgelopen 6 jaar voor de bancaire sector te hebben gewerkt, heb ik nu gekozen voor het mooie merk Deloitte. Waarom? Dat vertel ik je graag in een gesprek of laat je in ieder geval even inspireren door de informatie op de Deloitte website.

Als Sr Talent Acquisition Consultant houd ik mij bezig met de (pro-actieve) werving van IT Consultants voor Deloitte Consulting Technology. Ons Technology Recruitment team focust zich op de wervingsbehoefte van de verschillende Technology Service Lines van Consulting. Mijn focus ligt op de werving van Consultants voor de Service Lines: Enterprise Architecture (EA), Program Leadership (PL) en IT Strategy (ITS). Dit zijn Technology onderdelen waar onze professionals, even plat gezegd, onder andere (mede)verantwoordelijk zijn voor succesvolle technology implementatietrajecten, (her)ontwerp- en procesoptimalisatieprojecten, het inrichten van IT project- programma- of IT portfoliomanagement bij complexe businesstransformaties en IT Strategy projecten voor klantrelaties van Deloitte Consulting. Een hele mond vol, ik weet het. Maar onwijs interessant voor mensen die echt impact willen maken vanuit hun day time job! Als je toch 40-50 uur per week werkt, kun je er maar beter het beste van maken. Wat onze actuele projecten zijn vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

Recruiters van Deloitte zijn altijd oprecht geïnteresseerd in serieuze sollicitanten en nemen voor iedereen de tijd. Een goede candidate experience staat bij Deloitte hoog in het vaandel. Alleen op die manier kunnen we het verschil maken en zullen we positief bijdragen aan succesvolle en interessante carrières. En daarmee ook aan het privé leven van iedereen die voor “de firm” komt werken. Heb ik je met bovenstaande getriggerd? Kom dan eens een kop koffie/thee drinken of stuur ons je CV toe met jouw carrière “bucketlist”. Direct solliciteren via de vacaturepagina mag natuurlijk ook.

LinkedIn van Micha
E-mail Micha
Bel Micha: +31653528497

Naar boven